koncertagency.dk

Vidnesbyrd PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Vidnesbyrd PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Vidnesbyrd

Vidnesbyrd

Primo Levi

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Primo Levis vidnesbyrd og refleksioner om Auschwitz for første gang samlet på dansk. Tre af det tyvende århundredes allervigtigste litterære værker i én bog. Den 13. december 1943 blev den italiensk-jødiske kemiker Primo Levi arresteret i Alperne og ført til dødslejren Auschwitz. Det er begyndelsen på en grum fortælling om, hvordan man overlever kz-lejrenes ubegribelige brutalitet og meningsløshed, om vejen tilbage til de levendes verden og ikke mindst om behovet for at aflægge vidnesbyrd. Til sammen er de tre værker Hvis dette er et menneske (1956), Tøbrud (1963) og De druknede og de frelste (1986) en dyster udforskning af det, vi forstår som menneskelighed, fyldt med visdom og sort humor på trods. Denne udgave samler for første gang Primo Levis tre bøger om Auschwitz på dansk. Pressen skriver: »En af det 20. århundredes absolut mest nødvendige bøger« – Philip Roth »…fremstår, til trods for at der er gået mere end 60 år, sprogligt med en uhyggelig klarhed og mangel på patos til trods for det ubærlige emne […] Man kan lære meget af at læse Primo Levi . Han er en meget stor forfatter, og det er en beskæmmende nydelse at læse om hans ubærlige oplevelser fra Auschwitz og hans efterfølgende refleksioner over, hvordan man skal forstå den vilde civilisatoriske udskejelse, som Holocaust er. Gid at Levi med denne fornemme udgivelse vil få mange nye læsere.« – Peter Nielsen, Information »Hans vidnesbyrd hører trods deres modbydelige indhold – eller måske snarere netop i kraft af behandlingen af dette indhold: deres præcision, mangel på sentimentalitet, stramme sproglige økonomi, nuancerede betragtninger, humor og menneskelighed – til blandt litteraturens smukkeste, mest berigende værker og er for mig at se enestående.« – Jacob Lund, Standart »Levis bøger – i sær Hvis dette er et menneske – er selv små mirakler« – Hans Hertel, Politiken »Levis egen overlevelse prægedes af dyb skam, og han håndterer den i fuldt dagslys på bogens hvide sider, så ingen undslipper. « – Elisabeth Åsbrink, Weekendavisen


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2009-04-30FILNAVN: Vidnesbyrd.pdfISBN: 9788763811446FILSTØRRELSE: 6,90 MBFORFATTER: Primo Levi
Sprog: Dansk


Vidnesbyrd.PDFTags:
download Vidnesbyrd pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Vidnesbyrd download bogen?
Vidnesbyrd torrent uden registrering
Hent Vidnesbyrd gratis ogg
Vidnesbyrd – NedersteEtage”Det første min kæreste fik at vide, da han fortalte sine venner om mig, var, at han skulle være forsigtig. Især hvis jeg havde brødre. Hans venner var ikke de …
Vidnesbyrd – FriktionSøgning på “vidnesbyrd” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

VidnesbyrdSøgning på “vidnesbyrd” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.