koncertagency.dk

Sygelig sødme [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Sygelig sødme PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Sygelig sødme

Sygelig sødme

Patricia Highsmith

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Videnskabsmanden David Kelsey får sit hjerte knust af smukke, blide Annabelle. Da han forlader byen for at tjene penge og gøre sig klar til at kunne fri til hende, er hun af en helt anden opfattelse af situationen og gifter sig med en anden. I stedet for at komme videre besættes han af tanken om at vinde hende tilbage og tilbringe resten af sit liv med hende, som det var hans mening fra start. Han køber et hus til dem, tager i al hemmelighed op til det hver weekend og indretter det smukt. Han fortsætter med at skrive sine passionerede breve til Annabelle. Pludselig bliver de for meget for hendes nye mand og han opsøger David. Davids dobbeltliv spidser til og leder ham ud ad nogle dystre spor både for ham selv og hans omgivelser … Efter sin debutroman Farligt møde skrev Patricia Highsmith blandt andet den populære og anmelderroste serie om Tom Ripley, som også skaffede hende en nominering til Edgar Award. Desuden vandt hun i 1964 den britiske Dagger Award, i 1975 Grand Prix de L´Humour Noir for L´Amateur d’escargot og endelig i 1990 vandt hun Chevalier dans l´Ordre des Arts et des Lettres fra det franske Kulturministerium.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2013-12-11FILNAVN: Sygelig sødme.pdfISBN: 9788771285277FILSTØRRELSE: 9,95 MBFORFATTER: Patricia Highsmith
Sprog: Dansk


Sygelig sødme.PDFTags:
download Sygelig sødme pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Sygelig sødme download bogen?
Sygelig sødme torrent uden registrering
Hent Sygelig sødme gratis ogg
Knuste Hjerter | Sammenlign priser på Knuste Hjerter hos KelkooVidenskabsmanden David Kelsey får sit hjerte knust af smukke, blide Annabelle. Da han forlader byen for at tjene penge og gøre sig klar til at kunne fri til hende …
Corpus Delicti: krimi, Hæfte – Sammenlign priser hos PriceRunnerStorytel erbjuder tusentals ljudböcker och e-böcker, enkelt, i din mobil. Lyssna och läs obegränsat för 169 kr per månad. Prova fritt i 14 dagar!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Inläsare – Lotte Tarp & Henrik Hartvig Jørgensen – StorytelSygelig sødme (Forfatter: Patricia Highsmith, Forlag: Rosenkilde & Bahnhof, Format: zip_mp3, Type: lydbog, download, ISBN: 9788711739693)