koncertagency.dk

Den onde cirkel PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Den onde cirkel PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Den onde cirkel

Den onde cirkel

Bente Nimb

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Spænding, forfølgelse og tunge skæbner følges ad i denne sidevender af en krimi. Det er en mild efterårsaften, og samtaler og forretning foregår som sædvanligt på det eksklusive hotel i København, da en gerningsmand træder ind i hotellets restaurant og mejer en kendt finansmand brutalt ned. Den kontroversielle kriminalkommissær Martin Bjergmark og hans faste team sættes på sagen. I kølvandet på et virvar af ulovlige pengetransaktioner, finanskrise, konkursforretninger og korrupte embedsmænd bliver endnu en forretningsmand myrdet. Mens klokken tikker vokser listen over mistænkte. Magt, grådighed og profit for lånte penge bringer politiet på sporet af tidligere bagmænd, hvilket kun vanskeliggører opklaringen. Bjergmark følger forskellige spor om en forsvunden mand, men det store gennembrud lader vente på sig. *** Om forfatteren: Bente Nimb. Født 1940 i København. Debuterede som forfatter med bogen ”Rejsen mod Bente” i 2001. Hun har mere end 35 års erfaring indenfor ejendoms- og finansieringsbranchen. Hun har mange jern i ilden og altid gang i nye projekter. Flaptekster: “I det svage lys fra lampen fik han en underlig fornemmelse af, at han ikke var alene. Han lod øjnene løbe over de tapetserede vægge, drejede hovedet til venstre og kiggede hen mod terrassedøren. Noget var forandret. Han opdagede det næsten med det samme. Sprækken mellem de tykke gardiner var stadig cirka fem centimeter bred, men de hang ikke helt som før. Og døren var blevet lukket helt til. Gardinerne hang helt stille, men han var alligevel helt sikker på, at der stod nogen bag dem. Hvem? Rædslen overvældede ham straks. Han følte sveden springe frem, pyjamasjakken var kold og klæbrig. Hjælpeløst overladt til sine egne tanker, og uden at kunne få øjnene fra døren begyndte han at rejse sig op i sengen.” “Det første projektil ramte ham i øverste del af panden. Han blev kastet tilbage og faldt langs sengen. Han gispede efter vejret og gjorde det nemt for drabsmanden, at affyre det næste projektil ind i hans mund. Få sekunder efter forsvandt skikkelsen ud i mørket.” Forfatteren har allerede fra første udgivelse fået flotte anmeldelser, hvilket skyldes den særdeles autentiske måde, Bente Nimb formår at skrive på. Alle personerne i krimierne – de udstødte, de hjemløse, de prostituerede, de kriminelle, bagmændene, m.v. – er personer, hun har mødt i det virkelige liv under research til historierne. I ”Mord i mosen” talte hun blandt andet med en psykiater for at komme lidt til bunds i mulige motiver for sindssyge til at begå mord.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2011-03-11FILNAVN: Den onde cirkel.pdfISBN: 9788792622563FILSTØRRELSE: 6,59 MBFORFATTER: Bente Nimb
Sprog: Dansk


Den onde cirkel.PDFTags:
download Den onde cirkel pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Den onde cirkel download bogen?
Den onde cirkel torrent uden registrering
Hent Den onde cirkel gratis ogg
Angst-åndenød-cirklen og KOL – Aktivmedkol DKI vores artikelserie om dykkerfysik og gasarter kan du genopfriske tidligere lærdom og forhåbentlig også tilføje et par nye aspekter til den viden, du har fra …
Selvtillid Spiralen – den onde cirkel – ÅRHUS PSYKOLOG EBBE SCHEEL …Måske vil det være bedre at overlade det til afrikanerne selv at skabe den slags demokrati og den industrialisering, som de selv mener, kan tilgodese deres lande …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Angst-åndenød-cirklen og KOL – Aktivmedkol DKSarah har altid været anderledes. Så som den nye pige på den katolske skole St. Benedict’s Academy, klikker hun straks med skolens utilpassede flok. Men disse …