koncertagency.dk

Anfald og tryllestøv PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Anfald og tryllestøv PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Anfald og tryllestøv

Anfald og tryllestøv

Martin Vinther Madsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Frederiks lillesøster, Emma, besvimer en aften. Hun har voldsomme kramper og er helt blå i hovedet. Alle i familien bliver meget bange. Emma kommer på hospitalet, og lægerne finder ud af at hun har en sygdom der hedder epilepsi. De kan ikke få epilepsien til at gå væk. Emma bliver ved med at få krampeanfald. Men Frederik og Emma har en hemmelighed: Emma kan se og høre en fe under sine anfald. Frederik er overbevist om at feen findes i virkeligheden, og at hun har noget tryllestøv som kan gøre Emma rask. Da Emma og Frederik en dag møder feen, tager Frederik en rask beslutning om at følge efter hende for at få fat i tryllestøvet. Den beslutning bliver starten på en lang rejse gennem Danmark. Frederik får følgeskab af to andre børn, og rejsen bliver både hård, sjov og spændende. Anfald og tryllestøv er en historie om sammenhold og venskab, kærlighed, mod og fantasi. En anderledes fortælling om en drengs rejse for at redde sin søster.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2019-02-11FILNAVN: Anfald og tryllestøv.pdfISBN: 9788758832241FILSTØRRELSE: 8,24 MBFORFATTER: Martin Vinther Madsen
Sprog: Dansk


Anfald og tryllestøv.PDFTags:
download Anfald og tryllestøv pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Anfald og tryllestøv download bogen?
Anfald og tryllestøv torrent uden registrering
Hent Anfald og tryllestøv gratis ogg
Børn med epilepsi giver ny bog 5 stjerner – EpilepsiforeningenFrederiks lillesøster, Emma, besvimer en aften. Hun har voldsomme kramper og er helt blå i ansigtet, så alle i familien bliver meget bange. Emma kommer på
Anfald og tryllestøv af Martin Vinther Madsen | Bog & idéKøb ‘Anfald og tryllestøv’ nu. Frederiks lillesøster, Emma, besvimer en aften. Hun har voldsomme kramper og er helt blå i hovedet. Alle i …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anfald og tryllestøv – E-bog – Martin Vinther Madsen – StorytelAnfald og tryllestøv book. Read reviews from world’s largest community for readers. Frederiks lillesøster, Emma, besvimer en aften. Hun har voldsomme kra…