koncertagency.dk

Vanens magt PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Vanens magt PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Vanens magt

Vanens magt

Charles Duhigg

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Måske har du svært ved at komme i gang med det, du har sat dig for – om det så er at leve sundere, tænke innovativt på jobbet, få et mere velfungerende familieliv, starte ny virksomhed eller ligefrem forandre verden. Du kan sandsynligvis komme ganske langt, hvis du begynder at se på dine vaner og den magt, de har over dit liv og dine handlinger. Journalist og Pulitzer-prisvinder Charles Duhigg dykker i denne bog ned i den seneste forskning om vaner og ser blandt andet på, hvordan vaner skabes og lagres i vores hjerner. Med en lang række fascinerende eksempler forklarer han, hvorfor det er så afgørende, at vi forstår vanernes opståen, funktion og store betydning – hvis vi ønsker at forandre vores egen eller andres adfærd.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2014-11-24FILNAVN: Vanens magt.pdfISBN: 9788771580860FILSTØRRELSE: 5,66 MBFORFATTER: Charles Duhigg
Sprog: Dansk


Vanens magt.PDFTags:
download Vanens magt pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Vanens magt download bogen?
Vanens magt torrent uden registrering
Hent Vanens magt gratis ogg
Anne Glad undersøger vanens magt – Nyhedsarkiv 2014Borger / Miljø og klima / Klimavenlig by / Klima-arrangementer- Vanens Magt og Energiforbrug. Den 28. september inviterede Gladsaxe …
Vanens Magt (4:4) | DRTV – DR | TV, radio, nyheder og meget mereKLUMME AF DIREKTØR VIBEKE SKYTTE I BERLINGSKE OG PÅ BUSINESS.DK: At topchefer ofte skifter job, er nogenlunde lige så overraskende, som at l …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vanens magt: en gennemgang af DRs forsøg med nudging på Københavns …Få Vanens magt af Charles Duhigg som bog på dansk – 9788771580860 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.