koncertagency.dk

Pop & passion PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Pop & passion PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Pop & passion

Pop & passion

Peter Krogholm

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Siden debuten ‘Boy’ kom på gaden for 30 år siden, har U2 været en del af millioner af menneskers personlige soundtrack, og endnu flere har en holdning til det irske megaband – ikke mindst på grund af den karismatiske forsanger Bono, der har påtaget sig rollen som verdens frelser. I denne bog møder du en række danskere med en særlig passion for U2, blandt andre Kamal Qureshi, der som ung spiste pomfritter og drømte om piger til tonerne af ‘With or Without You’, Henrik Marstal, der fik sit liv defineret af U2’s koncert på Roskilde Festival i 1982, og Henrik Boserup, der har mødt bandet flere gange. Erhvervsleder Christian Stadil tager pulsen på Bono som velgører og forretningsmand, musikanmelder Per Reinholdt Nielsen vurderer U2 som band og brand, mens Roskilde Festivals tidligere chef Leif Skov afslører, at Bonos tur i kamera-kranen under den legendariske koncert i 1982 ikke var helt så spontan, som den virkede. Pop og Passion – U2 med danske ører er en bog spækket med danske vinkler på fænomenet U2. Verdens største rockband.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2010-10-28FILNAVN: Pop & passion.pdfISBN: 9788799295128FILSTØRRELSE: 6,11 MBFORFATTER: Peter Krogholm
Sprog: Dansk


Pop & passion.PDFTags:
download Pop & passion pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Pop & passion download bogen?
Pop & passion torrent uden registrering
Hent Pop & passion gratis ogg
bareMinerals Pop Of Passion Lip Oil Balm Candy Pop – Rosa – Skønhed …Style: Sweet wine flavoured with passion fruit. Ownership: Australian Vintage.. Fruit and Spiced Wine is – as may be inferred from its name – any wine that is …
Pop & passion af Peter Krogholm, mfl. som bog – Bogreolen.dk”Pop & passion” [1. udgave, 1. oplag] af Thomas Brunstrøm og Peter Krogholm – Hardcover bog (Bog med hård ryg og stift omslag). På dansk. Genre: Hardbacks. Udgivet …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pop & Passion Af Thomas Brunstrøm → Køb bogen billigt herPop & Passion bog: U2 med danske ører.Siden debuten ‘Boy’ kom på gaden for 30 år siden, har U2 været en del af millioner af menneskers personlige so…