koncertagency.dk

Pierre, en labyrintdetektiv [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Pierre, en labyrintdetektiv PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Pierre, en labyrintdetektiv

Pierre, en labyrintdetektiv

Hiro Kamigaki

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Mesterdetektiven Pierre har fået en ny sag! Velkommen til en verden af labyrinter! Hr. X har stjålet labyrintstenen, som kan forvandle hele Operabyen til en labyrint. Kan du hjælpe Pierre og hans ven Carmen med at finde vej gennem labyrinterne – og stoppe Hr. X før det er for sent? Farverig og spændende Labyrintbog for de 6-10-årige. 15 illustrerede labyrintopslag med opgaver og gåder og magiske labyrinter.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2016-02-12FILNAVN: Pierre, en labyrintdetektiv.pdfISBN: 9788771597899FILSTØRRELSE: 5,71 MBFORFATTER: Hiro Kamigaki
Sprog: Dansk


Pierre, en labyrintdetektiv.PDFTags:
download Pierre, en labyrintdetektiv pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Pierre, en labyrintdetektiv download bogen?
Pierre, en labyrintdetektiv torrent uden registrering
Hent Pierre, en labyrintdetektiv gratis ogg
Hiro Kamigaki-Pierre – en labyrintdetektiv Mesterdetektiven Pierre har fået en ny sag! Velkommen til en verden af labyrinter! Hr.
Pierre, En Labyrintdetektiv Af Hiro Kamigaki → Køb bogen billigt herForlaget skriver: Den fantastiske trio, som om natten bekæmper kriminalitet. Snedigt, instinktivt og beslutsomt…mod alle de onde! De er pyjamasheltene, og her kan …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find Pierre i Børnebøger – Køb brugt på DBAPierre – en labyrintdetektiv Mesterdetektiven Pierre har fået en ny sag! Velkommen til en verden af labyrinter! Hr.