koncertagency.dk

Få lidt stil! epub pdf gratis

DOWNLOAD Få lidt stil! PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Få lidt stil!

Få lidt stil!

Maria Hirse

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Eva lever tilsyneladende livet, når hun med sin jet set-kæreste Henrik møder de andre unge og rige i kändis-miljøet omkring Café Ketchup, Victor og NASA – hvis hun da ikke er ude at shoppe mærkevarer. Men under den glitrende overflade føler Eva sig utilstrækkelig – bl.a. pga. sin socialt belastede familiebaggrund og nogle dunkle oplevelser i barndommen. Og så kæmper hun med sin jalousi, der måske ikke er helt uden grund. “Få lidt stil!” lyder Henriks gentagne formaning. Når han bliver for streng, søger Eva trøst hos veninderne Tina og Camilla. Sammen med dem udforsker Eva spirituelle og seksuelle grænseområder, og da en af veninderne bliver alvorligt syg, finder Eva nye sider frem i sig selv og tager sit liv op til revision. Maria Hirse (f. 1971) er forfatter, foredragsholder, psykoterapeut og studievært. Hun har tidligere bl.a. skrevet tre selvbiografiske bestsellers. “denne bogs brugsværdi ligger i, at den er dansk og skrevet af en af Se-og-Hør-universets kendte profiler, der her viser læserne, at det netop IKKE er det ydre, der i den sidste ende vejer tungest … dialogen fungerer upåklageligt, og pointen når ud: glem Versace og Gucci og egoistiske, rige drenge i alle aldre, det er det indre, der tæller!” – Beth Høst, Lektør


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-05-18FILNAVN: Få lidt stil!.pdfISBN: 9788711616420FILSTØRRELSE: 3,17 MBFORFATTER: Maria Hirse
Sprog: Dansk


Få lidt stil!.PDFTags:
download Få lidt stil! pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Få lidt stil! download bogen?
Få lidt stil! torrent uden registrering
Hent Få lidt stil! gratis ogg
Få lidt stil | Brørup – GulogGratis.dkKøb ‘Få lidt stil!’ nu. Eva lever tilsyneladende livet, når hun med sin jet set-kæreste Henrik møder de andre unge og rige i kändis …
Få lidt stil! | Arnold BusckFå lidt stil! (Forfatter: Maria Hirse, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: zip_mp3, Type: lydbog, download, ISBN: 9788711384947)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få lidt stil! bog Maria Hirse epub – provovkareKøb ‘Få lidt stil!’ nu. Eva lever tilsyneladende livet, når hun med sin jet set-kæreste Henrik møder de andre unge og rige i kändis …