koncertagency.dk

Byggesten til danskundervisningen epub pdf gratis

DOWNLOAD Byggesten til danskundervisningen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Byggesten til danskundervisningen

Byggesten til danskundervisningen

Gurli Bjørn Iversen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Byggesten til danskundervisningen viser veje fra det faglige indhold i danskfaget til de opgaver, som den studerende møder i praktikken – fra danskfag til danskundervisning. Der er begrundelser for danskfagligt indhold, og der er inspiration til konkret udførelse. Bogen imødekommer således et behov for at styrke den praktiske side af læreruddannelsen og for at kombinere denne praksis med en synlig og reflekteret faglighed. Bogen handler om danskundervisning i de yngste klasser. Den er en parallel til bogen med samme titel om de ældste klasser og vil endvidere fungere godt i et samspil med Mosaikker til danskstudiet – en grundbog, som der løbende henvises til. Bogen falder i to dele. Første del indeholder en læsevejledning, mål og fagdidaktisk refleksion, udmøntet i et konkret eksempel, samt tværgående emner som evaluering, differentiering, skrivning i alle fag og it. Anden del indeholder otte kapitler, som fordeler sig over følgende emner: begynderlæsning, mundtlighed, sammenhængen mellem læsning og skrivning, billedroman, medier, fiktionslæsning, faglig læsning samt at skrive sagtekster. Alle kapitler indeholder små artikler om faglige og fagdidaktiske emner samt et undervisningseksempel. Bogen henvender sig til lærerstuderende samt interesserede folkeskolelærere.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2008-08-15FILNAVN: Byggesten til danskundervisningen.pdfISBN: 9788776755218FILSTØRRELSE: 6,55 MBFORFATTER: Gurli Bjørn Iversen
Sprog: Dansk


Byggesten til danskundervisningen.PDFTags:
download Byggesten til danskundervisningen pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Byggesten til danskundervisningen download bogen?
Byggesten til danskundervisningen torrent uden registrering
Hent Byggesten til danskundervisningen gratis ogg
Byggesten til danskundervisningen ebog – Martin Jørgensen .pdf …Forlaget skriver: Rette ord – er en hyldest til Sabine Kirchmeier-Andersen på hendes 60-årsdag den 3. oktober 2015. Bogen indeholder 21 artikler fra venner og kolleger.
Byggesten til danskundervisningen af Martin Jørgensen, Else Waitz …Pris: 311,-. pocket, 2015. Sendes innen 5‑7 virkedager. Kjøp boken Fra snublesten til byggesten av (ISBN 9788771186093) hos Adlibris.com. Fri frakt. Vi har mer enn …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Byggesten til danskundervisningen af Martin Jørgensen som …Byggesten til danskundervisningen, Martin Jørgensen og Else Waitz Mosegaard, emne: pædagogik, Byggesten til danskundervisningen viser veje fra det faglige