koncertagency.dk

Ar PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Ar PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Ar

Ar

Auður Ava Ólafsdóttir

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

»Det er den bedste bog der rendte med Nordisk Råds Litteraturpris. Islandske Audur Ava Ólafsdóttirs vinderroman er en perle. Den er legende let fortalt … alvorlig og dybsindig men også morsom … en selvmordsroman der peger mod livet, fællesskabet og kærligheden.« Politiken 5 hjerter »Den går lige i hjertet.« Litteratursiden Nordisk Råds Litteraturpris 2018. Romanen Ar handler om Jonas Ebe­neser, en mand i slutningen af fyrrerne som efter en traumatiserende skilsmisse beslutter at begå selvmord. Han afhænder sin virksomhed og rejser til et fjernt land som kort tid forinden har været skueplads for en heftig borgerkrig. Jonas har altid været en handyman og hjælper hotellet han bor på med forefaldende reparationsopgaver. I sin sparsomme bagage har han nemlig medbragt en boremaskine – i den tro at han på et tidspunkt skulle skrue en krog i et loft. Langsomt begynder den selvmordstruede at finde tilbage til livet. “Ólafsdóttirs speciale er de små rejser vi foretager for at redde os selv og dem vi holder af. Hun er hjertets fornemste kartograf.” – Sjón Auður Ava Ólafsdóttir er født i 1958 i Island. Hun debuterede i 1998. To af hendes romaner er udkommet på dansk: Stiklingen (2009) og Svaner bliver ikke skilt (2016). Hun har modtaget flere priser, både i Island og i udlandet, og fik Nordisk Råds Litteraturpris for Ar.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-09-07FILNAVN: Ar.pdfISBN: 9788793629738FILSTØRRELSE: 7,47 MBFORFATTER: Auður Ava Ólafsdóttir
Sprog: Dansk


Ar.PDFTags:
download Ar pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Ar download bogen?
Ar torrent uden registrering
Hent Ar gratis ogg
什么是ar技术? – 百度知道 – 全球最大中文互动问答平台Arkansas (/ ˈ ɑːr k ən s ɔː / AR-kən-saw) is a state in the southern region of the United States, home to over 3 million people as of 2018. Its name is of …
Arkansas – WikipediaSøgning på “år” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Welcome to Renaissance PlaceAugmented reality (AR) is an interactive experience of a real-world environment where the objects that reside in the real-world are enhanced by computer …