koncertagency.dk

Politik i det moderne samfund PDF dansk gratis

DOWNLOAD Politik i det moderne samfund PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Politik i det moderne samfund

Politik i det moderne samfund

Jens Peter Frølund Thomsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Politik er et samfundsfænomen, der berører alle, fra vugge til grav. Det er samtidig et fænomen, der ofte sår splid blandt borgerne. Skal ejendomsskatterne hæves? Giver ytringsfrihed ret til at kritisere religiøse anskuelser? Nogle vil mene ja, andre nej. Alligevel går udviklingen ikke i stå. Politik er også et håndværk – en ledelseskunst, der vedrører eliters evne til at træffe rimelige og effektive beslutninger. Politik angår i videre forstand forholdet mellem befolkningens og eliternes syn på samfundets indretning og udvikling. Politik i det moderne samfund behandler ældre og nyere teoretiske opfattelser af, hvad politik er, og hvordan politiske fænomener bør undersøges. Bogen omhandler amerikansk systemanalyse, marxistisk stats- og klasseteori, skillelinjeteori, diskursanalyse, nyinstitutionel teori og Jürgen Habermas´ teori om den borgerlige offentlighed. Alle retninger fremhæver vigtige sider af den politiske virkelighed, men de fleste forsømmer institutionelle aspekter. Forfatteren formulerer en ny definition af politik, der retter op på denne svaghed. Samlet tilbydes forskere og studerende en let tilgængelig og bred drøftelse af statskundskabens kerneområde. Jens Peter Frølund Thomsen er lektor i komparativ politik ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Han er forfatter til en række bøger og artikler om politisk teori og aktuelle samfundsforhold. Har senest udgivet bogen Konflikten om de nye danskere (2006).


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2008-08-05FILNAVN: Politik i det moderne samfund.pdfISBN: 9788750039884FILSTØRRELSE: 10,41 MBFORFATTER: Jens Peter Frølund Thomsen
Sprog: Dansk


Politik i det moderne samfund.PDFTags:
download Politik i det moderne samfund pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Politik i det moderne samfund download bogen?
Politik i det moderne samfund torrent uden registrering
Hent Politik i det moderne samfund gratis ogg
Politik i det moderne samfundBiografier og Erindringer Digte Dyr og Natur Engelske Bøger Historie og Samfund Hobby og Fritid Humor Hus og Have Mad & Gastronomi Krimi & Spænding
3.2 Det moderne samfund – Luk Samfundet OpI VBN registreres publikationer, forskningsprojekter, forskningsaktiviteter samt presseklip fra Aalborg Universitet. Registreringerne er knyttet til de enkelte …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Religion, politik og samfund – BachelorFå Politik i det moderne samfund af Jens Peter Frølund Thomsen som bog på dansk – 9788750039884 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner …