koncertagency.dk

Den sindssyge polak PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Den sindssyge polak PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Den sindssyge polak

Den sindssyge polak

Søren Hammer

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

En sommerdag kommer en københavnsk kanalturbåd på katastrofal kollisionskurs med Oslofærgen. Under bjergningen af de mange lig viser det sig, at ikke alle har lidt druknedøden. Fire af passagererne er blevet myrdet. Konrad Simonsen og hans team af efterforskere kobles på den spektakulære sag, der rammer lige ind i gruppens midte. Forbrydelsen har nemlig forbindelse til et tidligere dødsfald, som ingen andre har fundet mistænkeligt, men som holdets unge kriminalassistent Pauline Berg indædt har forsøgt at opklare – og som har kostet hende dyrt. Opklaringen af sagen leder tilbage til en mørklagt mission i Bosnien i 1995, som danske FN-soldater var indblandet i. Drabsafdelingen får derfor brug for hjælp fra danske veteraner, som nu – glemt af de fleste – slås med traumer efter krigen. Men magtfulde kræfter modarbejder efterforskningen. Derfor ser Konrad Simonsen kun én løsning: Han må selv til Bosnien i håb om at finde svar. Andre har dog en helt anden dagsorden med den rejse. Den sindssyge polak er femte bind i serien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam fra drabsafdelingen i København.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2014-03-24FILNAVN: Den sindssyge polak.pdfISBN: 9788702149746FILSTØRRELSE: 5,20 MBFORFATTER: Søren Hammer
Sprog: Dansk


Den sindssyge polak.PDFTags:
download Den sindssyge polak pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Den sindssyge polak download bogen?
Den sindssyge polak torrent uden registrering
Hent Den sindssyge polak gratis ogg
Den Sindssyge Polak Køb Den Sindssyge Polak – Tryk Her Og Kom Direkte …Genudgivelse i maxipb En sommerdag kommer en københavnsk kanalturbåd på katastrofal kollisionskurs med Oslofærgen. Under bjergningen af de mange lig viser det sig …
Den sindssyge polakDEN SINDSSYGE POLAK Gyldendal__Den-sindssyge-polak.indd 3 06-02-2014 10:24:29 KØB DEN SINDSSYGE POLAK – TRYK HER OG KOM DIREKTE TIL GYLDENDAL.DK!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Den sindssyge polak [5] – Lotte Hammer og SørenDEN SINDSSYGE POLAK KØB DEN SINDSSYGE POLAK – TRYK HER OG KOM DIREKTE TIL GYLDENDAL.DK! Kapitel 1 Søndag den 22. august 2010, Christianshavn Manden stod på en bro …