koncertagency.dk

Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi epub pdf gratis

DOWNLOAD Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi

Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi

Claus Bjørn

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Andelsbevægelsen ligger på mange måder til grund for det danske samfund og har i over 100 år været med til at skabe mere lighed for danskerne. Anders Nielsen Svejstrup Østergaard (1859-1928) var en af drivkræfterne bag dansk landbrugs andelsbevægelse og kan tage en stor del af æren for, at alle aspekter af landbrugets produktion blev omfattet af andelsbevægelsen. Landbrugshistoriker Claus Bjørn tegner et portræt af Anders Nielsen Svejstrup Østergaard fra vugge til grav og fortæller samtidig om en af de vigtigste perioder i dansk landbrugshistorie. Claus Bjørn (f. 1944) er uddannet mag.art. i historie og blev i 1971 ansat ved Historisk Institut ved Københavns Universitet som lektor i landbohistorie. Han har udgivet et væld af bøger om dansk landbohistorie, landboreformerne og landbrugets andelsbevægelse. Claus Bjørn har desuden været redaktør på tidsskriftet “Fortid og Nutid” og næstformand i Landbohistorisk Selskab.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2019-02-13FILNAVN: Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi.pdfISBN: 9788726101348FILSTØRRELSE: 3,94 MBFORFATTER: Claus Bjørn
Sprog: Dansk


Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi.PDFTags:
download Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi download bogen?
Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi torrent uden registrering
Hent Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi gratis ogg
Historie/Jyske Samlinger, Bind 1995 (1995) – 1 | Historie/Jyske SamlingerEn biografi 1926-1973 – Bind 1. Flot eksemplar. … Claus Bjørn, Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard (1859 – 1928) var mere end nogen anden den mand, …
Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard | Arnold BusckJust, F. (1995). Claus Bjørn: Anders Nielsen, Svejstrup Østergaard. En biografi. (Landbohistorisk Selskab, 1993). 190 s. Historie/Jyske Samlinger, 1.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Liveboox | Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen -Carl Nielsen blev født i 1865 på Fyn og udviste allerede som barn store evner inden for musikken. Steen Chr. Stee