koncertagency.dk

Som fortjent [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Som fortjent PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Som fortjent

Som fortjent

Belinda Bauer

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Bered dig på at blive opslugt og skræmt med denne sensationelle roman fra den prisvindende krimiforfatter! Da sommeren er på sit højeste, falder en mørk skygge over Exmoor. Børn bliver kidnappet. Hver forsvinden markeres med et fåmælt notat – en grusom anklage. Der er ingen forklaringer, ingen krav om løsepenge… og intet håb. Politimanden Jonas Holly står overfor en risikabel færd ind i kidnapperens forskruede sind, hvis han skal have nogen forhåbning om at fange ham. Men da Jonas stadig lider under efterveerne af en personlig tragedie, er han så virkelig klar til at påtage sig denne opgave? Der er nemlig folk i Exmoor, som mener, at Jonas Holly er den sidste person, man kan stole på. Pressen skriver om Belinda Bauer: ”Bogen er gennemsyret af en dyster stemning og en tristesse, som man sjældent ser…. en mesterlig og særdeles velskrevet plot, hvor man gang på gang bliver ført ind på et nyt sprog” -Litteratursiden “Karakteristik[ken] af menneskelig ondskab og desperation føles ægte og tvinger ‘bladrefingeren’ på akkord…” -Weekendavisen “Gribende og grum…en veldrejet psykologisk krimithriller.” -Dansk BiblioteksCenter “Historien er spundet i et fint net af følsomhed, eftertænksomhed, grusomhed… og forløsning. En krimi, der ikke er en krimi – en fortælling, der er mere end en fortælling.” -bogrummet.dk Belinda Bauer er vokset op i England og Sydafrika. Hun har arbejdet som journalist og manuskriptforfatter. I 2010 vandt hun the Gold Dagger for sin første bog Dyster viden som årets bedste britiske krimi. Hun er den første debutant i næste 40 år, der løb af med sejren.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2016-10-31FILNAVN: Som fortjent.pdfISBN: 9788776776336FILSTØRRELSE: 1,55 MBFORFATTER: Belinda Bauer
Sprog: Dansk


Som fortjent.PDFTags:
download Som fortjent pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Som fortjent download bogen?
Som fortjent torrent uden registrering
Hent Som fortjent gratis ogg
Du skal gå rundt på dine fødder hele livet, og de skal kunne holde …Så samles alle trådene i det, der viser sig at være sidste del af en trilogi: Exmoor-trilogien. Da første bind “Dyster viden” kom, var hovedpersonen, den 12 …
Nikolaj Jacobsen efter flop: ‘Vi fik som fortjent’ | BT Håndbold – www …Søg i alle. Søg i alle; Bøger. Kategorier


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Guldtræner kritiserer chancespild: Vi fik som fortjent | Sport | fyens.dkSom Fortjent – Mp3 CD Lydbog: Bered dig på at blive opslugt og skræmt med denne sensationelle roman fra den prisvindende krimiforfatter! Da sommeren er…