koncertagency.dk

Nærkontakt med de ukendte [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Nærkontakt med de ukendte PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Nærkontakt med de ukendte

Nærkontakt med de ukendte

Oluf Borbye Pedersen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Følg med Danmarks verdenskendte forskningspioner inden for sundhedsfremmende bakterier, Oluf Borbye Pedersen, ind i et univers af bittesmå organismer, som ingen anede eksisterede, for at finde forklaringen på medicinske mysterier og nye nøgler til at forebygge og behandle sygdomme. Mikrober som bakterier, virus og svampe er overalt omkring os, på os og i os. De er vores meget aktive livsledsagere. Vores liv er én lang og hårfin linedans med personlige mikrober, for de vil påvirke vores helbred, fra det sekund vi kommer til verden. De kan holde os raske, påvirke vores humør, gøre os syge eller slå os ihjel. Mange mennesker er bange for bakterier og andre mikrober, men langt de fleste hjælper os med at holde tarmene velfungerende, immunforsvaret i det rigtige gear, huden sund og tænderne fri for huller. Vi mennesker er i virkeligheden som turister på en planet, der har været styret af mikrober i mindst et par milliarder år. Derfor bør vi tænke de usynlige samboere med ind i hverdagen, når vi forsøger at finde vejen til et godt og langt liv uden sygdom. Forskningen viser vej til helt konkrete måder, hvorpå vi hver især med en sund livsstil og et naturligt forhold til omgivelsernes mikrober kan berige og forstærke vores egne mikroorganismer, så de livet igennem kan være med til at optimere vores immunforsvar, fordøjelse, energi og mentale balance. Inden for de seneste få år har forskere fået mistanke om, at rod i vores mikrober kan være medvirkende årsager til f.eks. Alzheimer, depression, tarmsygdomme, astma, allergi, overvægt og diabetes, og det forskes der nu intenst i. Håbet er, at større viden på området vil vise nye veje til forebyggelse og mere effektiv behandling af disse sygdomme. Blandt de ledende videnskabsmænd er professor Oluf Borbye Pedersen fra Københavns Universitet, en af verdens største autoriteter inden for forskningen i de bakterier, der bor i os og på os. De seneste 10 år har hans forskning uddybet vores forståelse af, hvor betydningsfulde de personlige mikrober er for helbredet. I denne bog viser han, at han også er en blændende fortæller.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2019-09-26FILNAVN: Nærkontakt med de ukendte.pdfISBN: 9788740053074FILSTØRRELSE: 1,46 MBFORFATTER: Oluf Borbye Pedersen
Sprog: Dansk


Nærkontakt med de ukendte.PDFTags:
download Nærkontakt med de ukendte pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Nærkontakt med de ukendte download bogen?
Nærkontakt med de ukendte torrent uden registrering
Hent Nærkontakt med de ukendte gratis ogg
Nærkontakt af tredie grad: En rejse med de fremmede!Det ukendte Danmark … De kommer i nærkontakt med en ung dreng som mig, som de måske ellers ville være bange for, eller have fordomme om.
Oluf Borbye Pedersen bøger | Se alle bøger skrevet af Oluf Borbye …Køb Nærkontakt med de ukendte af Oluf Borbye Pedersen, mfl. som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Følg med Danmarks verdenskendte …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Encounters of the Third Kind – Planet PulpI efteråret sidste år var jeg med i programmet ‘Nærkontakt’ på Kanal 4. Jeg svarede ‘ja tak!’ først og tænkte mig om bagefter, da de ringede fra …