koncertagency.dk

Lovene og livet 6. udg. PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Lovene og livet 6. udg. PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Lovene og livet 6. udg.

Lovene og livet 6. udg.

Jørgen Dalberg-Larsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Denne retssociologiske grundbog, handler først og fremmest om vekselvirkningerne mellem det danske retssystem og det danske samfund. I gennemgangen af retssociologien indtager to spørgsmål en central plads: dels spørgsmålet om rettens årsager, dvs. grundene til, at vi har de retsregler og retsinstitutioner, vi faktisk har, og dels spørgsmålet om retssystemets virkninger, dvs. rettens indvirkning på det øvrige samfund. Udover en generel ajourføring af titlen, lægger 6. udgaven vægt på belysning af tendensen om rettens globalisering. Herudover behandles en række nye undersøgelser og nogle nyere teorier om rettens rolle nationalt og internationalt. IndholdsoversigtForord DEL I : GENEREL INTRODUKTIONKapitel 1. Hvad er retssociologi?Kapitel 2. Generelle teorier om forholdet mellem ret og samfund DEL II: RETLIGE AKTØRER OG RETLIGE INSTITUTIONERKapitel 3. Den juridiske professionKapitel 4. Lovgivningsmagten og lovenKapitel 5. Domstolene og dommerneKapitel 6. Den offentlige forvaltning DEL III: RETTENS ÅRSAGER OG VIRKNINGERKapitel 7. Genetisk retssociologiKapitel 8. Operationel retssociologi – 1. Virkningerne af enkelte loveKapitel 9. Operationel retssociologi – 2. Lovgivning som middel til social forandringKapitel 10. Generelle udviklingslinjer. Hvor bevæger retten sig hen?LitteraturlisteStikordsregister


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2014-09-03FILNAVN: Lovene og livet 6. udg..pdfISBN: 9788757427370FILSTØRRELSE: 4,54 MBFORFATTER: Jørgen Dalberg-Larsen
Sprog: Dansk


Lovene og livet 6. udg..PDFTags:
download Lovene og livet 6. udg. pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Lovene og livet 6. udg. download bogen?
Lovene og livet 6. udg. torrent uden registrering
Hent Lovene og livet 6. udg. gratis ogg
Ældre udgaver , . – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og BrugtBarndom og pædagogisk kvalitet i dagtilbud bog Mogens Nygaard Chris.. epub. Bavian bog – Line Knutzon .pdf. Beneath a Meth Moon ebog – Jacqueline Woodson .pdf.
Lovene og livet 6. udg. af Jørgen Dalberg-Larsen;Bettina Lehmann …* Bemærk at nogle forhandlerpriser er studiepriser altså en pris du kun kan opnå, hvis du er studerende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Djøf Forlag. Lærebøger Jura. Jura Økonomi & Samfund Organisation …Barndom og pædagogisk kvalitet i dagtilbud bog Mogens Nygaard Chris.. epub. Bavian bog – Line Knutzon .pdf. Beneath a Meth Moon ebog – Jacqueline Woodson .pdf.