koncertagency.dk

InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser [ePub/Mobi]

DOWNLOAD InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser

InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser

Dan Stausholm Nielsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Bogen handler om, i hvilken udstrækning de danske ophavsretlige undtagelser er forenelige med InfoSoc-direktivet (Europa- Parlamentets og Rådets direktiv 2001/29/EF af 22. maj 2001 om harmonisering af visse aspekter af ophavsret og beslægtede rettigheder i informationssamfundet). Bogen behandler bl.a. følgende: I hvilken udstrækning skal de danske ophavsretlige undtagelser kunne forenes med InfoSoc-direktivet? Hvilken grad af harmonisering foretager direktivet af de ophavsretlige undtagelser?I hvilken udstrækning er de danske ophavsretligeundtagelser i konflikt med InfoSoc-direktivet?Hvordan kan eventuelle sådanne konflikter løses på lovgivningsniveauBogen henvender sig både til jurister, der arbejder teoretisk med ophavsret, og til jurister, der arbejder praktisk med ophavsret. IndholdInfo1. Indledning 2. Ophavsret og EU-harmonisering3. InfoSoc-Direktivets anvendelsesområde 4. InfoSoc-Direktivets harmonisering5. Konflikter6. LovændringsforslagPerspektivLov- og paragrafregisterLitteratur angivet med forkortelserDomsregisterStikordsregister


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-06-15FILNAVN: InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser.pdfISBN: 9788757439243FILSTØRRELSE: 10,38 MBFORFATTER: Dan Stausholm Nielsen
Sprog: Dansk


InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser.PDFTags:
download InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser download bogen?
InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser torrent uden registrering
Hent InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser gratis ogg
Side: 21 – Køb Business- og Erhvervsbøger På Dansk – Over 2.500 Titler… der skulle give elektronisk adgang til de fleste danske dagblades og … infosoc-direktivet og … ophavsretlige eneret til spredning og …
Infosoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser af Dan …Bogen handler om, i hvilken udstrækning de danske ophavsretlige undtagelser er forenelige med InfoSoc-direktivet (Europa- Parlamentets og Rådets direktiv 2001/29/EF …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser – Dan …… som blandt meget andet var forbundsformand og … Snezana InfoSoc-direktivet og de danske ophavsretlige undtagelser pdf … dybt i den danske …