koncertagency.dk

Flagermus jager i mørke PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Flagermus jager i mørke PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Flagermus jager i mørke

Flagermus jager i mørke

A. A. Fair

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Der stod “Cool & Lam, diskrete undersøgelser” på dørskiltet, men det kunne den blinde mand ikke se. Han følte sig frem med sin stok. “Træffer jeg mrs. Cool?” spurgte han. Bertha Cool var ikke rigtig glad for situationen. Hvad skulle hun stille op med den blinde tigger? Men hun tøede op, da hun opdagede, at han havde penge – mange penge. “Hvad kan jeg gøre for Dem?” sjælede hun. “Jeg søger en ung pige, der kom til skade ved et automobiluheld,” svarede den blinde mand. Let tjente penge, tænkte Bertha, men hun kom flere gange til at fortryde, at hun ikke holdt fingrene væk. Det hele var sprængfarligt. Selv hendes gamle ven politisergent Sellers rystede på hovedet: “Din licens er i fare, Bertha!” Den blinde havde en tam flagermus, som nær havde skræmt livet af Bertha. Hun blev ikke bedre til mode, da hun opdagede, at der i hans lejlighed også var begået mord… A.A. Fair er pseudonym for den amerikanske jurist og krimiforfatter Erle Stanley Gardner (1889-1970). Erle Stanley Gardner var en enormt produktiv forfatter og skrev bl.a. omkring 80 romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretær Della Street. Erle Stanley Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Californien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2019-02-13FILNAVN: Flagermus jager i mørke.pdfISBN: 9788726103168FILSTØRRELSE: 10,62 MBFORFATTER: A. A. Fair
Sprog: Dansk


Flagermus jager i mørke.PDFTags:
download Flagermus jager i mørke pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Flagermus jager i mørke download bogen?
Flagermus jager i mørke torrent uden registrering
Hent Flagermus jager i mørke gratis ogg
Flagermusetur i Smør- og Fedtmosen | Naturcenter Kildegårdensystemer til at navigere og finde føde i mørke. Dette system, hvor de udsender ultralyde og analyserer det … De fleste flagermus jager indenfor en
A.a. Fair Flagermus jager i mørke – BUTIKPRIS.DKSøg i alle. Søg i alle; Bøger. Kategorier


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flagermus jager i mørke – E-bog – A.a. Fair – StorytelSøg i alle. Søg i alle- Bøger. Kategorier