koncertagency.dk

Døden i Den hvide by (Storskrift) PDF dansk gratis

DOWNLOAD Døden i Den hvide by (Storskrift) PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Døden i Den hvide by (Storskrift)

Døden i Den hvide by (Storskrift)

Jan Thiele

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Den tidligere politimand Frants Hjejle ekspederer i en vinhandel. Han har nu fået til opgave at vande blomster hos en af forretningens store kunder, mens denne er på ferie i udlandet. Uheldigvis er der ingen blomster at vande, da dagen oprinder, for lejligheden er raseret. Og kunden kom aldrig på ferie. Han ligger myrdet under en væltet sofa. Tortureret til døde. Politiet vælger tilsyneladende at nedprioritere sagen, hvilket undrer Hjejle. Han beslutter derfor selv at efterforske drabet. Det viser sig hurtigt at være et ganske farligt projekt. Dette er den syvende bog i serien om detektiven Frants Hjejle. Udgivelsen er en storskrift-udgave i to bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2018-12-05FILNAVN: Døden i Den hvide by (Storskrift).pdfISBN: 9788726137828FILSTØRRELSE: 8,31 MBFORFATTER: Jan Thiele
Sprog: Dansk


Døden i Den hvide by (Storskrift).PDFTags:
download Døden i Den hvide by (Storskrift) pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Døden i Den hvide by (Storskrift) download bogen?
Døden i Den hvide by (Storskrift) torrent uden registrering
Hent Døden i Den hvide by (Storskrift) gratis ogg
Saxo.com Nye og Upcoming – Produkter – ShopperGuide.dkDøden i Den hvide by (Storskrift) af Jan Thiele. Hæftet bog, Lindhardt og Ringhof, ISBN: 9788726137828 info. Døden i Den hvide by (Storskrift)
Falddato af Jan Thiele – Køb en billig bog med Bogpris.NuDet er den, der har talt så roligt til mig gennem de sidste mange måneder – den stemme, … Produktnavn: Boganis jagtbreve (Storskrift) Produktid: 68912281;


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Full text of “Nordisk Boghandlertidende” – Internet Archive: Digital …Forord Indledning Arbejdet som drømmeledsager Foryngelsestemplet Forbereder drømmeledsagelse Azuru Timu Drengen med masken Manden med den spidse hat