koncertagency.dk

Udsatte børn PDF dansk gratis

DOWNLOAD Udsatte børn PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Udsatte børn

Udsatte børn

Jens Guldager

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Udsatte børn – et helhedsperspektiv er skrevet af 11 erfarne og dybt engagerede forfattere. De bruger deres mangesidede viden fra både praksis og forskning til at kvalificere studerende og praktikere, der arbejder med udsatte børn og familier, til at kunne analysere og reflektere over deres handlinger. De komplekse sociale og psykologiske processer, som barnet påvirkes af – og som det selv påvirker – ser forfatterne i et helhedsperspektiv- alle kapitler bidrager med teoretiske tilgange, empiri og cases til belysning af denne sammenkobling af barnet og dets omverden. Samtidig opnår læseren en forståelse af det sociale arbejdes praksis som en integreret del af samfundet. 3. udgave af Udsatte børn – et helhedsperspektiv er ført ajour i henhold til ny lovgivning på området. Derudover er de enkelte kapitler suppleret med ny forskningsbaseret viden, blandt andet om mentalisering og resiliens, inddragelse af barnet, forældresamarbejde, børn og fattigdom samt inklusion.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2015-08-07FILNAVN: Udsatte børn.pdfISBN: 9788750044963FILSTØRRELSE: 5,39 MBFORFATTER: Jens Guldager
Sprog: Dansk


Udsatte børn.PDFTags:
download Udsatte børn pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Udsatte børn download bogen?
Udsatte børn torrent uden registrering
Hent Udsatte børn gratis ogg
Barnets Reform — Socialstyrelsen – Viden til gavnDen 8. juni ruller BROEN Danmark Rundt-holdet igen med mål 12. juni ved Folkemødet på Bornholm. Mere end 30 ryttere cykler for udsatte børns fritid og besøger …
Støtte til udsatte børn og unge – borger.dk – Din indgang til det …Barnets Reform sikrer, at udsatte børn og unge får de bedste muligheder for at trives og udvikle deres personlige og faglige kompetencer. Samtidig er der fokus på …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udsatte børn og unge – Danmarks StatistikPublikationen består af 23 nøgletal fordelt på tre temaer: 1. Kommunale indsatser til udsatte børn og unge, herunder tal på udgifter til sociale indsatser på …