koncertagency.dk

Tyskland og Europa i det 20. århundrede PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Tyskland og Europa i det 20. århundrede PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Tyskland og Europa i det 20. århundrede

Tyskland og Europa i det 20. århundrede

Adam Paulsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Med den store interesse for Europa og europastudier, som er opstået i kølvandet på Murens fald og Europas genforening, er historikere, litterater og andre med aktier i tysk kultur og historie i stigende grad blevet opmærksomme på Tysklands europæiske fortid før 1945. Tysklands nyere historie er ellers ofte blevet betragtet som en modsætning mellem et nationalistisk Tyskland, der kulminerede med nazismen, og et postnationalt (Vest)Tyskland, som frivilligt gav afkald på sin nationale suverænitet og gik foran i den europæiske integrationsproces. I bogen behandler en række danske Tysklands-eksperter med baggrund i forskellige fagtraditioner centrale perioder og perspektiver på Tyskland i europæisk sammenhæng i det 20. århundrede. Det er ambitionen med antologien, at de forskellige faglige synsvinkler kan bringe politiske og kulturelle niveauer i et frugtbart samspil med hinanden. Derved bidrages til at tydeliggøre både brudflader og sammenhænge mellem et realpolitisk og et idépolitisk plan på tværs af det 20. århundrede.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2008-03-07FILNAVN: Tyskland og Europa i det 20. århundrede.pdfISBN: 9788763507523FILSTØRRELSE: 4,24 MBFORFATTER: Adam Paulsen
Sprog: Dansk


Tyskland og Europa i det 20. århundrede.PDFTags:
download Tyskland og Europa i det 20. århundrede pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Tyskland og Europa i det 20. århundrede download bogen?
Tyskland og Europa i det 20. århundrede torrent uden registrering
Hent Tyskland og Europa i det 20. århundrede gratis ogg
De rivaliserende konger træder ind i det 20. århundrede …Men ved at fokusere på Tyskland og … der skabte det 20. århundrede – og … der havde kostet næsten ti millioner soldaterliv og ændret Europa fundamentalt, og …
Tyskland og Europa i det 20. århundrede.Tyskland & Europa i det 20. århundrede / Morten Dyssel Mortensen og Adam Paulsen (red.) / 280 sider Museum Tusculanums Forlag. ISBN 978-87-635-0752-3


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Moderne Verden | Europa i det 20. århundredeMen ved at fokusere på Tyskland og … der skabte det 20. århundrede – og … der havde kostet næsten ti millioner soldaterliv og ændret Europa fundamentalt, og …