koncertagency.dk

Sonar: Moskitoland [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Sonar: Moskitoland PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Sonar: Moskitoland

Sonar: Moskitoland

David Arnold

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

“Jeg er Mim Malone. Og jeg er ikke okay.” Efter at Mim Malones familie pludseligt og hurtigt falder fra hinanden, bliver hun ført fra sit hjem i det nordlige Ohio til udørkenen Mississippi, hvor hun skal bo med sin far og nye stedmor. Men før der på nogen måde er faldet ro over tingene, finder Mim ud af, at hendes mor er syg hjemme i Ohio. Så hun skipper sit nye liv og den medicin, som hendes far insisterer så hårdt på, at hun skal tage, og hopper om bord på en Greyhound-bus mod nord. Hun skal bare hjem. Men rejsen er lang, og undervejs støder Mim på en række skæve karakterer, der giver buler på både krop og sjæl. Det gør ondt. Men det gør også godt – for hvad er kærlighed og loyalitet? Og hvad vil det sige at være helt normal? Fortalt med en kalejdoskopisk og vidunderlig vild stemme – Mims rejse fra Moskitoland og gennem USA er cool, sjov og uforglemmelig.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2015-03-19FILNAVN: Sonar: Moskitoland.pdfISBN: 9788711344170FILSTØRRELSE: 3,29 MBFORFATTER: David Arnold
Sprog: Dansk


Sonar: Moskitoland.PDFTags:
download Sonar: Moskitoland pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Sonar: Moskitoland download bogen?
Sonar: Moskitoland torrent uden registrering
Hent Sonar: Moskitoland gratis ogg
Moskitoland (e-bog) af David Arnold – Politiken BooksOg hvad vil det sige at være helt normal?Fortalt med en kalejdoskopisk og vidunderlig vild stemme – Mims rejse fra Moskitoland og gennem USA er cool, …
Sonar: MoskitolandLæs eller lyt. ebog (23) Emne


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Moskitoland – BoghjørnetMim Malone springer på en bus fra Mississippi til Ohio for at finde sin mor, som er syg. Det bliver starten på et utroligt road trip gennem USA, fyldt med skæve …