koncertagency.dk

Karl Dönitz epub pdf gratis

DOWNLOAD Karl Dönitz PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Karl Dönitz

Karl Dönitz

Barry Turner

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Storadmiral Karl Dönitz er en af Anden Verdenskrigs mest gådefulde skikkelser. Han vandt de allieredes dybe respekt som en formidabel fjende i kraft af sit banebrydende arbejde i spidsen for den tyske ubådsflåde. Men efter hans udnævnelse til Hitlers efterfølger blev hans navn sat i forbindelse med alt det, der var foragtet i det nazistiske regime. I denne bog giver historiker Barry Turner læseren et retvisende og nuanceret billede af dette komplekse menneske, der kom tæt på magtens centrum på et afgørende tidspunkt i verdenshistorien. Forfatteren argumenterer blandt andet for, at Dönitz fortjener anerkendelse for at få krigen afsluttet hurtigt samt for hans storstilede evakueringsaktion – Operation Hannibal – hvor det lykkedes ham at redde to millioner flygtende tropper og civile fra østområderne via Østersøen. Selvom Dönitz på ingen måde kan renses fra Det Tredje Riges forbrydelser, er det således på tide at vurdere hans indsats i sin helhed. KARL DÖNITZ er et afbalanceret og velskrevet portræt af Nazitysklands sidste leder og en fascinerende beretning om krigens allersidste dage. Fra Bo Lidegaards forord: Det er en medrivende og tankevækkende historie, Barry Turner fortæller, og det er næppe et tilfælde, at den ikke er skrevet af en tysker, men af en brite. Den handler ikke kun om svære beslutninger under de sidste krampetrækninger af en ufatteligt brutal krig og om, hvordan Danmark endnu en gang slap næsten mirakuløst billigt fra katastrofen. Den rammer os også der, hvor det bliver allersværest med spørgsmålet, om den, der har reddet mange, kan undskyldes for dem, hvis død han forvoldte.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-02-27FILNAVN: Karl Dönitz.pdfISBN: 9788717045910FILSTØRRELSE: 3,95 MBFORFATTER: Barry Turner
Sprog: Dansk


Karl Dönitz.PDFTags:
download Karl Dönitz pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Karl Dönitz download bogen?
Karl Dönitz torrent uden registrering
Hent Karl Dönitz gratis ogg
Karl Dönitz og det tredje riges sidste dage – ForsideKarl Dönitz, 16.9.1891-22.12.1980, tysk storadmiral. Karl Dönitz blev i 1918 ubådskaptajn og stod efter nazisternes magtovertagelse i 1933 i spidsen for …
Regierung Dönitz – WikipediaDie Regierung Dönitz, auch als Flensburger Regierung bezeichnet, war die geschäftsführende Reichsregierung unter Karl Dönitz in den letzten Tagen des Zweiten …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Karl Dönitz – WikipediaKarl Dönitz, född 16 september 1891 i Grünau utanför Berlin [2], död 24 december 1980 i Aumühle nära Hamburg, var en tysk sjömilitär. Han var chef för tyska …