koncertagency.dk

Håndbog i læsevejledning PDF dansk gratis

DOWNLOAD Håndbog i læsevejledning PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Håndbog i læsevejledning

Håndbog i læsevejledning

Jørgen Frost

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Bogen handler om de problemstillinger, som læsevejlederen møder i sin hverdag. Læsevejlederen får her det nødvendige faglige grundlag for at vejlede kolleger og forældre samt samarbejde med skoleleder om muligheder for at støtte elevernes læring i læsning og skrivning. Første del handler om de generelle forhold vedrørende læsevejlederens rolle og arbejdsopgaver. Det drejer sig om læsevejlederen som vejleder og innovatør, samarbejdet med skolens ledelse, læsevejlederen som organisator af klasselæsekonferencer og opfølgning på klasselæseprøver og om samarbejdet med forældre. Her gøres også rede for rammerne for arbejdet og det lovgrundlag, som gælder for området. Anden del favner faglige og metodiske temaer i forhold til det forebyggende arbejde, den tidlige indsats og selve undervisningen – i såvel dansk som matematik. Der sættes fokus på sprog- og læseudvikling samt skrive- og staveudvikling. Desuden behandles læsekurser, story-line i læseundervisningen samt læsning i alle skolens fag. Til sidst finder man overvejelser over brug af it for elever med sprog- læse- og skrivevanskeligheder og endelig over vigtige forhold i forbindelse med tosprogede elever i læseundervisningen.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2009-02-09FILNAVN: Håndbog i læsevejledning.pdfISBN: 9788777065019FILSTØRRELSE: 3,79 MBFORFATTER: Jørgen Frost
Sprog: Dansk


Håndbog i læsevejledning.PDFTags:
download Håndbog i læsevejledning pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Håndbog i læsevejledning download bogen?
Håndbog i læsevejledning torrent uden registrering
Hent Håndbog i læsevejledning gratis ogg
Håndbog i læsevejledning af Annette Christiansen et al. | Dansk …- håndbog i opgaveskrivning på videregående uddannelser … LÆSEVEJLEDNING 19. 1. GODE OPGAVER PÅ VIDEREGÅENDE UDDANNELSER GENRER OG KVALITETSKRITERIER 21. 2.
Håndbog i læsevejledning af Annette Christiansen et al. | Dansk …OBS! hvis der er mange emner, og du klikker samtlige af, risikerer du kun at få det materiale, du allerede kender


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Håndbog for energikonsulenterFå Håndbog i læsevejledning af Merete Brudsholm som bog på dansk – 9788777065019 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på …