koncertagency.dk

Godt i gang med Gmail PDF dansk gratis

DOWNLOAD Godt i gang med Gmail PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Godt i gang med Gmail

Godt i gang med Gmail

Kristian Langborg-Hansen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Google skabte Gmail for at vise en ny måde at arbejde med e-mail på, hvilket mange har taget til sig. I dag er Gmail blevet så udbredt, at Gmail nu nærmest er den normale måde at håndtere e-mails på. Sammenlignet med andre e-mail-programmer og e-mail-services, har Gmail en række fordele: Det hele sker på internettet. Du behøver ikke at have et program installeret på din computer for at læse din e-mail, og du kan læse den fra en hvilken som helst computer.Nem adgang fra mobile enheder. Gmail findes også til mobiltelefoner og tablets, uanset om det er Android, iPhone og iPad eller Windows Phone.Gratis at bruge – hvis du altså ser bort fra, at Gmail viser dig reklamer, mens du bruger det.Du har virkelig meget plads. I skrivende stund får du 15 gigabyte.Eminent søgefunktion, som gør det let at finde rundt i dine e-mails og dit arkiv af e-mails.I dette hæfte lærer du alt fra at oprette en konto og hvordan du skriver og modtager e-mails til hvordan du sikrer sin Gmail-konto bedst muligt. Du lærer også at holde styr på dine e-mails med etiketter og filtrering. Vi ser også på hvordan du opretter kontaktpersoner, søger i dine mails, kobler flere e-mailkonti sammen og meget mere.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2013-12-18FILNAVN: Godt i gang med Gmail.pdfISBN: 9788778532701FILSTØRRELSE: 6,27 MBFORFATTER: Kristian Langborg-Hansen
Sprog: Dansk


Godt i gang med Gmail.PDFTags:
download Godt i gang med Gmail pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Godt i gang med Gmail download bogen?
Godt i gang med Gmail torrent uden registrering
Hent Godt i gang med Gmail gratis ogg
Vælg den bedste gratis e-mail | Komputer.dkSe billigste Godt i gang med Gmail, Hæfte Laveste pris kr. 87,- blandt 9 butikker Se anmeldelser ☆ og sammenlign med andre Bøger før du køber – Se priser!
Liveboox | Godt i gang med Gmail – Ebog (epub)Køb Godt i gang med Gmail. Google skabte Gmail for at vise en ny måde at arbejde med e-mail på, hvilket mange har taget til sig …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Godt i gang med Gmail af Kristian Langborg-Hansen som bog på dansk …Køb Godt i gang med Gmail af Kristian Langborg-Hansen som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Google skabte Gmail for at vise en ny …