koncertagency.dk

Mekano Max og tidsmaskinen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Mekano Max og tidsmaskinen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Mekano Max og tidsmaskinen

Mekano Max og tidsmaskinen

Brian P. Ørnbøl

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Nu kan han mærke savlet dryppe oven på sit hoved, tyrannosaurus åbner gabet højt og brøler fjoget. Den vil have Max til aftensmad og bøjer sig mod bunden. I det samme sidder spyddet i tyrannosaurusmunden. Hvad gør man når ens abe bliver syg? Mekano Max er ikke i tvivl. Han bygger en tidsmaskine og snart går det over stok og sten, da det viser sig, at der skal en helt særlig behandling til, for at gøre lille abe rask igen. Mekano Max og tidsmaskinen er en vild historie skrevet på vers for børn i alle aldre. Bogen er en uafhængig opfølger til succesen `Mekano Max´ fra 2016.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-09-28FILNAVN: Mekano Max og tidsmaskinen.pdfISBN: 9788793728042FILSTØRRELSE: 2,85 MBFORFATTER: Brian P. Ørnbøl
Sprog: Dansk


Mekano Max og tidsmaskinen.PDFTags:
download Mekano Max og tidsmaskinen pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Mekano Max og tidsmaskinen download bogen?
Mekano Max og tidsmaskinen torrent uden registrering
Hent Mekano Max og tidsmaskinen gratis ogg
Mekano Max Og Tidsmaskinen Af Brian P. Ørnbøl → Køb bogen billigt herMekano Max bog: Noget grynter foran bilen, Max kan ikke se derover og han fræser op i rumpen på et næsehorn, der sover. Max må hurtigt stige ud for a…
Brian P. Ørnbøl: Mekano Max og tidsmaskinenHvad gør man, når ens abe bliver syg?Mekano Max er ikke i tvivl. Han bygger en tidsmaskine, og snart går det over stok og sten, da det viser sig, at der skal en …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mekano – Sveriges bästa priser och sortimentWinnie og Wilbur og Havemonstrene (Bog) DKK 284.95. Åh-åh! Månen (Bog) DKK 68.95. Tak, Jackson (Bog) DKK 213.95. Find Holger – I eventyrland (Bog) DKK 180.95.