koncertagency.dk

Vidensinformeret ledelse epub pdf gratis

DOWNLOAD Vidensinformeret ledelse PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Vidensinformeret ledelse

Vidensinformeret ledelse

Malene Skov Dinesen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Hvad kan være mere vigtigt for lederen end at vide, om de ting, han eller hun beslutter og igangsætter, skaber de effekter og resultater, som var intentionen? Om organisationen bevæger sig i den ønskede retning? Og om de beslutninger, der er blevet truffet, rent faktisk er gode? VIDENSINFORMERET LEDELSE er et bidrag ind i den offentlige sektors søgen efter, hvordan ledere bruger viden og data til at underbygge og træffe beslutninger, uden at det fører til overstyring og målmylder. Bogen argumenterer for, at lederen har et særligt ansvar for at lade sig informere af viden og giver samtidig grebene til at gøre det. At opbygge og tage vidensinformerede beslutninger er således lederens ansvar: “Lederen har en helt afgørende rolle i og ansvar for, at der er sammenhæng mellem vision, strategi, indsatser og effekter. At der er mening med de opstillede mål og den data, som skal informere om, hvorvidt de ønskede effekter er opnået. Det er ikke muligt for lederen at uddelegere at stille de rigtige og vigtige spørgsmål, fortolke viden og lave vurderinger. Netop det er lederens opgave. Det er derfor, at lederen har fået titlen ’leder’.” – citat fra bogen


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-09-15FILNAVN: Vidensinformeret ledelse.pdfISBN: 9788771584639FILSTØRRELSE: 1,33 MBFORFATTER: Malene Skov Dinesen
Sprog: Dansk


Vidensinformeret ledelse.PDFTags:
download Vidensinformeret ledelse pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Vidensinformeret ledelse download bogen?
Vidensinformeret ledelse torrent uden registrering
Hent Vidensinformeret ledelse gratis ogg
Vidensinformeret ledelse af Malene Skov Dinesen – anmeldelser og …Se billigste Vidensinformeret ledelse: gode beslutninger i den offentlige sektor, Hæfte Laveste pris kr. 230,- blandt 10 butikker Se anmeldelser ☆ og …
Evaluering og aperitivo i Aarhus: Vidensinformeret ledelse | Ineva ……er i udgangspunktet uordnet og rodet. Det er først i analysen, at der bliver ryddet op, Vi tror lettere på noget, der ligger tæt op af det verdensbillede, vi …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vidensinformeret ledelse (e-bog) af M – Politiken BooksFå Vidensinformeret ledelse af Malene Skov Dinesen som e-bog på dansk – 9788771584646 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger …