koncertagency.dk

Stress og helbred [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Stress og helbred PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Stress og helbred

Stress og helbred

Naja Hulvej Rod

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Kan man blive syg af stress? Det spørgsmål kan ikke besvares entydigt, og Naja Hulvej Rod beskriver i denne bog, hvad vi i dag ved om sammenhængen mellem stress og sygdom ud fra de videnskabelige undersøgelser, der har belyst problematikken. Det gør hun dels som følge af egne studier, dels på baggrund af den meget omfattende videnskabelige litteratur, der foreligger på området, og som hun har beskrevet i mere videnskabelige termer i en medicinsk doktordisputats “Stress and Health”, som hun forsvarede ved Københavns Universitet i 2014. Stress og helbred er en let tilgængelig gennemgang af stressens fysiologi og stress set i relation til hjerte-kar-sygdomme, diabetes, brystkræft, neurodegenerative sygdomme, immunsystemet og allergiske sygdomme. Desuden giver bogen et bud på en afgrænsning og definition af stressbegrebet, hvilket vil være relevant for alle, der skal forholde sig sagligt til stress i deres virke som enten praktiserende læger eller sundhedsprofessionelle generelt.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2017-04-12FILNAVN: Stress og helbred.pdfISBN: 9788762815865FILSTØRRELSE: 8,55 MBFORFATTER: Naja Hulvej Rod
Sprog: Dansk


Stress og helbred.PDFTags:
download Stress og helbred pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Stress og helbred download bogen?
Stress og helbred torrent uden registrering
Hent Stress og helbred gratis ogg
Stress og helbred. Åse Marie Hansen Professor på Institut for …Køb ‘Stress og helbred’ nu. Kan man blive syg af stress? Det spørgsmål kan ikke besvares entydigt, og Naja Hulvej Rod beskriver i denne bog, hvad …
PDF Organisationsændringer, stress og helbred – OSH En undersøgelse af …og stress samt for diskussion af kapitel 3 og 4. andre bidragsydere som arbejdsgruppen ønsker at takke: … helbred og meget få, under 3 %, oplever, at de


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stress og statistik – Forside | StressforeningenStress Og Helbred bog: – Årsager, helbredskonsekvenser og social ulighedKan man blive syg af stress? Det spørgsmål kan ikke besvares entydigt, og Na…