koncertagency.dk

Og jeg vågnede PDF dansk gratis

DOWNLOAD Og jeg vågnede PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Og jeg vågnede

Og jeg vågnede

Eva Andrea

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

En ganske særlig nat forandrer alt. Eva Andrea møder den guddommelige Kærlighed – og hendes verden slår de første revner. Hun drages til at træde ind i stilheden, og ind i sit sinds underverden, hvor stikkende øjne venter i mørket. Vil hun finde vej gennem sjælens mørke nat? Vil hun få mod til at følge sjælens kalden? Også når det koster mere end hun aner? Og jeg vågnede er en dybt personlig roman. Det er også fortællingen om enhver sjæl, der vågner op til sin sande essens, og begiver sig ud på sin indre helterejse. Elsket og støttet af Kærligheden selv. Bogen er en vejviser tilbage til ånden. Det smukkeste og mest betagende jeg længe har læst – hvert ord rører mit hjerte og varmer min sjæl. – Flora Skouboe Eriksen, Mindfulness Akademiet Denne bog er en skøn, finsleben juvel. Det er sjældent at litterær sans, blomstrende spiritualitet og livsmod til at dele noget dybt vedkommende, går så fint hånd i hånd som her. – Søren Hauge, Forfatter og Spirituel Lærer En ufattelig vakker bog. Læs den og lad Eva Andreas magiske univers berøre dig langt ind i hjertet. – Jannecke Øines, Wisdom From North Smertefuld, sårbar og fyldt med kærlighed. Sikken en smuk fortælling! -Anja Steensig, Writer and Speaker – The Art of Compassionate Living Et mesterværk…Bogen er som et brøl, men blid som en fjer i vinden. – Synne Justesen, Writer, Speaker and healer Jeg elskede at læse denne bog om vækst, oplysning og transformation. Denne bog er en dybt healende oplevelse. – Sophia Carolina Carena, Numerolog og Mindset Mentor Eva har med sin smukke bog indtaget min sjæl- hun har grebet fat om min feminine urkraft og healet mit hjerte. Hendes visdom har uendelig rækkevidde og vil formå at frigøre sjæle. – Pia Nissen, Spirituel Lærer Med sin fortælling oplyser Eva min sti. Hun vander mit håb og gøder min tillid. Giver mig mod til at fortsætte min vandring. Hun er som en engel, der går ved siden af mig. – Inger Hjort, Stifter af Connecte


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2017-07-28FILNAVN: Og jeg vågnede.pdfISBN: 9788771883718FILSTØRRELSE: 2,20 MBFORFATTER: Eva Andrea
Sprog: Dansk


Og jeg vågnede.PDFTags:
download Og jeg vågnede pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Og jeg vågnede download bogen?
Og jeg vågnede torrent uden registrering
Hent Og jeg vågnede gratis ogg
Og jeg vågnede af Eva Andrea,Eva Andrea Ditlefsen | Bog & idéBiografier og Erindringer Digte Dyr og Natur Engelske Bøger Historie og Samfund Hobby og Fritid Humor Hus og Have Mad & Gastronomi Krimi & Spænding
»Da jeg vågnede næste morgen, var min diabetes væk«Jeg vågnede glad og jeg tænkte: Hvad skal jeg gøre af glæden Hvorhen skal jeg sende min tak? Jeg går til Guds hus med min glæde. Synger min tak til min Gud. Jeg …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik hjerneblødning som 15-årig: Jeg elsker livet | Ude og Hjemme”Og jeg vågnede” [1. udgave, 1. oplag] af Eva Andrea – Hardcover (Bog med hård ryg). På dansk. Genre: Skønlitteratur, Div.. Udgivet 28/07-2017. Vejer 553 g. 216 …