koncertagency.dk

Færgemandens hus [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Færgemandens hus PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Færgemandens hus

Færgemandens hus

Hilmar Wulff

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Verden opleves altid anderledes gennem barneøjne. Det, der for nogen ser ud som en fattig far, der slider i det som færgemand for at forsørge sin kronisk syge kone og to børn, er for datteren, Lotte, et liv, hvor hun unægtelig er klar over tilværelsens skyggesider, men mest af alt er lykkelig over den familie, hun har. Hendes fortælling beskriver først hende far, så mor, storebror Erling og til sidst et kapitel om hende selv. Til sammen danner portrætterne et billede af en familie fra midten af det tyvende århundrede, hvor der er mere kærlighed end penge, og de problemer og glæder, der følger med. Hilmar Wulff (1908-1984) var en dansk forfatter, der tilbragte store dele af sit liv på rejser rundt omkring i verden. Disse rejser bragte ham blandt andet til Kina og Amerika, før han atter vendte hjem. Under den tyske besættelse i 1940‘erne deltog Hilmar Wulff aktivt i frihedskampen og måtte i 1943 flygte til Sverige. Det var først i denne periode, at Hilmar Wulffs forfatterskab reelt tog form, og blandt andet de mange rejser gav ham materiale til flere romaner, heriblandt “Sådan noget sker faktisk” (1943) og “Arbejdets sang” (1945). Hilmar Wulff modtog et væld af priser for sin litteratur, blandt andet Kollegernes ærespris, Nexøprisen og LO‘s kulturpris.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2019-02-13FILNAVN: Færgemandens hus.pdfISBN: 9788726103618FILSTØRRELSE: 3,67 MBFORFATTER: Hilmar Wulff
Sprog: Dansk


Færgemandens hus.PDFTags:
download Færgemandens hus pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Færgemandens hus download bogen?
Færgemandens hus torrent uden registrering
Hent Færgemandens hus gratis ogg
Forside – Færgemandens HusFærgemandens hus (bog) af forfatteren Hilmar Wulff | Skønlitteratur | Verden opleves altid anderledes gennem barneøjne. Det, der for nogen ser ud som en fattig far …
Troels Huus | firmaer | krak.dkFærgemandens Hus, Restaurant, Vigenvej 2 i Stege, Telefon 55 81 04 14 med Åbningstider og Kørselsvejledning


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Færgemandens hus af Hilmar Wulff | Bog & idéFærgemandens Hus, Vigenvej 2, Stege. Åbningstider, anmeldelser, telefonnummer. Andre lokale business sider.