koncertagency.dk

Vergils Aeneide PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Vergils Aeneide PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Vergils Aeneide

Vergils Aeneide

Vergil

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

En af litteraturhistoriens største klassikere i en revideret, gennemillustreret udgave med ledsagerbind. Vergils Aenide er fortællingen om den trojanske helt, Aeneas, og hans flugt til Italien efter Trojas fald. Undervejs udsættes han for mange trængsler og farlige eventyr, herunder fristelserne hos Karthagos skønne dronning Dido, men til sidst når han sammen med sine mænd og sin søn frem til latinernes land, hvor han efter mange prøvelser ender som sejrherre og romernes stamfader. Aeneas og hans mænd var flygtninge fra en krig, som vel hverken i antal døde, sårede eller fordrevne eller i militær teknik kan måle sig med vor tids, men for ofrene hver for sig gjorde det ingen forskel. De rejste til en – for dem – ny verden, hvor de søgte at skabe sig en ny fremtid sammen med de folk, som var der i forvejen og slet ikke hilste indvandrerne velkomne. Vergils tema er åbenbart evigt, og han behandler det, så både gruen og håbet får sit. Med den kunst, som har gjort hans nu totusindårige digt til et evigt eje. Otto Steen Due har indlagt sig stor hæder som fordansker af den klassiske latinske og græske litteratur, ikke mindst Homers Iliade og Odyssé. Hans oversættelse af Vergils Aeneide udkom første gang i 1996, men er nu – ligesom Ovids forvandlinger – blevet grundigt revideret og fremstår nu, med nye illustrationer af Peter Brandes.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2007-10-10FILNAVN: Vergils Aeneide.pdfISBN: 9788702063233FILSTØRRELSE: 1,82 MBFORFATTER: Vergil
Sprog: Dansk


Vergils Aeneide.PDFTags:
download Vergils Aeneide pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Vergils Aeneide download bogen?
Vergils Aeneide torrent uden registrering
Hent Vergils Aeneide gratis ogg
Vergils Aeneide | Arnold BusckEn af litteraturhistoriens største klassikere i en revideret, gennemillustreret udgave med ledsagerbind. Vergils Aenide er fortællingen om den trojanske helt …
Vergils Aeneide | Arnold BusckFå Vergils Aeneide af Vergil som bog på dansk – 9788702062700 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Vergils Aeneide af Vergil som Indbundet bog på dansk – 9788702062700I mange år var Vergils Æneide ugleset i Danmark, da den blev anset for at være en dårlig kopi af Homers eposer.