koncertagency.dk

Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift

Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift

Stefan Zweig

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Det billede, Stefan Zweig tegner af den tidlige renæssance og denne tids heroiske bedrifter for at finde nye veje over ukendte oceaner, er både spændende, belærende og inspirerende. Dette er et portræt af Ferdinand Magellan, den portugisiske søfarer der gik i spansk tjeneste, og hans kamp med misundelse og pedanteri, finansieringsproblemet ved udrustningen af skibene, rejsen over uendelige have og hans meningsløse død på en tilfældig tropeøs strandbred. Ferdinand Magellan beviste, at jorden er rund. Hans mod og fremsyn var med til at skabe grundlaget for det verdensbillede, vi kender i dag. Stefan Zweig (1881-1942) var en østrigsk forfatter, dramatiker og journalist. Han voksede op i Wien i et velhavende, jødisk hjem, studerede filosofi og litteraturhistorie og blev som ung forfatter del af de avantgardistiske kredse. I 1920‘erne og 30‘erne var han en af Europas førende forfattere. Zweig havde, som pacifist, med gru oplevet Første Verdenskrigs rædsler. Da Hitler kom til magten, slog han sig ned i England og rejste derfra videre til USA og Brasilien. I fortvivlelse over Europas fremtidsudsigter begik han og hans hustru selvmord i 1942.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2018-02-15FILNAVN: Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift.pdfISBN: 9788711949085FILSTØRRELSE: 10,18 MBFORFATTER: Stefan Zweig
Sprog: Dansk


Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift.PDFTags:
download Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift download bogen?
Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift torrent uden registrering
Hent Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift gratis ogg
Få Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift af Stefan Zweig som e …Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift (Danish Edition) eBook: Stefan Zweig, Clara Hammerich: Amazon.co.uk: Kindle Store
Ting object | Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift | eReolenJorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift (Forfatter: Stefan Zweig, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711740262)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jorden er rund af Stefan Zweig (e-bog, epub)Buy Jorden er rund: Magellans eventyrlige bedrift (Danish Edition): Read Kindle Store Reviews – Amazon.com