koncertagency.dk

Døgnkioskmennesket PDF dansk gratis

DOWNLOAD Døgnkioskmennesket PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Døgnkioskmennesket

Døgnkioskmennesket

Sayaka Murata

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Keiko er 36 år gammel. Hun har aldrig haft en kæreste, og hun har arbejdet i den samme døgnkiosk i Tokyo i 18 år. Hendes familie vil så gerne have, at hun får et bedre job. Hendes venner undrer sig over, at hun ikke gifter sig. Men Keiko ved godt selv, hvad hun vil, og hun ønsker ikke at få sit forhold til døgnkiosken ødelagt. Døgnkioskmennesket er et fascinerende og tankevækkende portræt af samtidens Japan, som det opleves af en singlekvinde. Hun føler ubehag ved samfundets rigide normalitetsopfattelse, samtidig med at hun kun alt for godt passer ind i den japanske arbejdskultur.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2019-05-24FILNAVN: Døgnkioskmennesket.pdfISBN: 9788793661363FILSTØRRELSE: 1,21 MBFORFATTER: Sayaka Murata
Sprog: Dansk


Døgnkioskmennesket.PDFTags:
download Døgnkioskmennesket pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Døgnkioskmennesket download bogen?
Døgnkioskmennesket torrent uden registrering
Hent Døgnkioskmennesket gratis ogg
Mette Holm bøger | Se alle bøger skrevet af Mette Holm hos Bog & idéDøgnkioskmennesket “Døgnkioskmennesket” fortæller historien om en ca. 35-årig kvinde, der har arbejdet 18 år i en døgnkiosk i Tokyo. Hun elsker sit arbejde …
Alette B – Døgnkioskmennesket. Sayaka Murata // Bogomslag….Døgnkioskmennesket “Døgnkioskmennesket” fortæller historien om en ca. 35-årig kvinde, der har arbejdet 18 år i en døgnkiosk i Tokyo. Hun elsker sit arbejde …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnkioskmennesket | Arnold BusckSe og køb bøger af forfatteren Sayaka Murata hos WilliamDam.dk