koncertagency.dk

Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Alberte i børnehave (2) - Jeg vil kun lege med Sofia

Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia

Line Kyed Knudsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Alberte i børnehave er en serie bøger for børn, om gode dage, og mindre gode dage i børnehaven. Alberte i børnehave – Jeg vil kun lege med Sofia handler om ville have eneret på sin legekammerat. Alberte vil kun lege med Sofia, og derfor er det meget irriterende, når Lærke hele tiden kommer og vil lege med. Hvorfor kan Lærke ikke se, at der ikke er plads til hende? Det er svært at dele det, man gerne vil have for sig selv. Alberte finder dog snart ud af, at når de er flere, kan der også leges flere sjove lege. Alberte i børnehave er en serie bøger for de 3-5 årige. Bøgerne tager fat i store og små temaer, udfordringer og oplevelser, som fylder i børnehavelivet, og som både børn, forældre og pædagoger kan genkende fra deres egen hverdag. Bøgerne er skrevet i ‘børnehøjde’ og illustreret med sød, let aflæselige og humoristisk streg.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2018-12-10FILNAVN: Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia.pdfISBN: 9788711902158FILSTØRRELSE: 7,45 MBFORFATTER: Line Kyed Knudsen
Sprog: Dansk


Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia.PDFTags:
download Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia download bogen?
Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia torrent uden registrering
Hent Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia gratis ogg
Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia af Line Kyed …Alberte i børnehave er en serie bøger for børn, om gode dage, og mindre gode dage i børnehaven. Alberte i børnehave – Jeg vil kun lege med Sofia handler om ville …
Alberte i børnehave (2) – Jeg vil kun lege med Sofia | 9788711902158 …Køb ‘Alberte i børnehave – Jeg vil kun lege med Sofia’ nu. Lærke spørger, om Alberte vil lege. Men Alberte vil kun lege med Sofia. Lærke …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bog.nuAlberte i børnehave er en serie bøger for børn, om gode dage, og mindre gode dage i børnehaven. Alberte i børnehave – Jeg vil kun lege med Sofia handler om …