koncertagency.dk

Yoko Tsuno samlebind 5 PDF dansk gratis

DOWNLOAD Yoko Tsuno samlebind 5 PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Yoko Tsuno samlebind 5

Yoko Tsuno samlebind 5

Roger Leloup

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

På planeten Vinea – to millioner lysår fra Jorden – iværksættes en ekspedition, der snart udvikler sig til et mareridt, for i de fjendtlige landskaber truer gigantiske insekter, som er programmeret til at dræbe … På en satellit arbejder unge kvinder med at skaffe energi til en byplanet, der flakker om i rummet, men de er døden nær på grund af stråling … I en by på havets bund opfostres børn til at blive dødbringende teknikere … På Vinea såvel som på Jorden fører voldsomme magtkampe til livsfarlige forhold – og Yoko Tsuno har brug for al sit mod, sin tekniske kunnen og sin stædighed i sine forsøg på at skabe fred mellem universets forskellige racer. Temaet for dette femte samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er – ligesom det første samlebind – Yokos nære venskab med nogle af de blåhudede vineanere, og hvad det kræver at forsøge at skabe fred mellem universets mange forskellige racer. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno samlet til én lang fortælling prydet med tilføjede helsidesillustrationer: Titanerne, Lyset fra Ixo og Dybets dronning. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år. Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-05-03FILNAVN: Yoko Tsuno samlebind 5.pdfISBN: 9788770856577FILSTØRRELSE: 2,53 MBFORFATTER: Roger Leloup
Sprog: Dansk


Yoko Tsuno samlebind 5.PDFTags:
download Yoko Tsuno samlebind 5 pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Yoko Tsuno samlebind 5 download bogen?
Yoko Tsuno samlebind 5 torrent uden registrering
Hent Yoko Tsuno samlebind 5 gratis ogg
Jeg læser #10: “Blacksad 5: Amarillo” & “Yoko Tsuno: Samlebind 1 …yoko tsuno samlebind nr. 2, tegneserie, yoko tsuno samlebind nr. 2, nyt ,aldrig lÆst.
NYE TEGNESERIER: “Yoko Tsuno: Vinea i fare” (samlebind 5 …Om Yoko Tsuno: Vinea i fare – samlebind 5 På planeten Vinea – to millioner lysår fra Jorden – iværksættes en ekspedition, der snart udvikler sig til et …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Yoko Tsuno samlebind 5 af Roger Leloup – Bøger | Køb nye billige …Dear friends … we have a book Yoko Tsuno samlebind 5 (Yoko Tsuno) PDF Download!!! Which of course not make you disappointed. Do not worry there are available Yoko …