koncertagency.dk

Perler og palmer epub pdf gratis

DOWNLOAD Perler og palmer PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Perler og palmer

Perler og palmer

Aage Krarup Nielsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Den garvede danske eventyrer og forfatter Aage Krarup Nielsen går i land i Kina og skildrer landets smukkeste og mest forunderlige sider. Han fortæller om krydderismugleriet i kolonitiden, da krydderier bogstaveligt talt var deres vægt værd i guld, om de aroenesiske perledykkere, der med næsten overmenneskelige evner formår at finde perler på havets bund, og om mødet med “Gamle Harry”, en dansker, der førte en frivillig Robinson Crusoe-tilværelse på den øde Deliveranceø ud for Ny Guineas kyst. Aage Krarup Nielsen (1891-1972) var en dansk skibslæge og forfatter, der er kendt for sine spændende rejseskildringer. Han udgav over 20 bøger om rejser til lande som Burma, Rusland og Karriol, hvor han mødte alt fra kannibaler til paradisfugle. Gennem sit liv blev Aage Krarup Nielsen tildelt en lang række arbejdslegater, blandt andet Gyldendals Boglegat, Kaptajn H.C. Lundgreens Legat og Statens Kunstfonds prestigiøse livsvarige ydelse.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2018-05-17FILNAVN: Perler og palmer.pdfISBN: 9788726003710FILSTØRRELSE: 5,78 MBFORFATTER: Aage Krarup Nielsen
Sprog: Dansk


Perler og palmer.PDFTags:
download Perler og palmer pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Perler og palmer download bogen?
Perler og palmer torrent uden registrering
Hent Perler og palmer gratis ogg
perle — ODSForlaget skriver: Den garvede danske eventyrer og forfatter Aage Krarup Nielsen går i land i Kina og skildrer landets smukkeste og mest forunderlige sider.
12 af verdens smukkeste strande – i billeder | Skyscanner DanmarkRejser og rejsebøger. Krarup Nielsen gennemførte et utal af rejser og skildrede sine oplevelser og indtryk i en række bøger, hvoraf en stor del er oversat til …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

De 7 bedste billeder fra Perler i 2019 | Hama perler, Sjov med perler …Bibliotekernes e-bøger og netlydbøger Om eReolen. Forening eReolen- Redaktion- Support- Materialevalg- Privatlivspolitik