koncertagency.dk

Natten gemmer lyset PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Natten gemmer lyset PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Natten gemmer lyset

Natten gemmer lyset

Poul Erik Larsson

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Et ungt par køber et gammelt hus, som ligger i udkanten af Lave Skov. Huset blev bygget helt tilbage i 1779, af en mand, som senere blev dømt til døden for et mord, som man senere fandt ud af, at han ikke havde begået. Det siges, at den gamle bygherre går igen. Da det unge par flytter ind, finder de hurtigt ud af, at noget er rivende galt. På samme tid forsvinder en syttenårig pige sporløst og inden længe, har politikommissær Marcus Falck og hans kompetente stab af efterforskere hænderne fulde i jagten på en bestialsk og hensynsløs morder, der finder sine ofre på udvalgte bodegaer og natklubber i Nordsjælland. Uddrag af bogen Den første nat i det gamle hus i skoven forløber stille og roligt. Trine vågner som altid først. Hun har drømt og kan vagt huske den sidste af sine drømme. I drømmen befinder hun sig alene i husets kælder, mens Michael passer sit arbejde som fitnessinstruktør i Humlebæk. Hun skal til at vaske en maskine kulørt og er i fuld gang med at stuve tøjet ind i vaskemaskinen, da der pludselig lyder en dyb mandestemme bag hende. Hun vender sig forskrækket og får øje på en midaldrende, firskåren mand med stok, der står i døråbningen. ”Hvad har De at gøre i mit hus?” spørger manden og måler hende med et ondt udtryk i sit mørke blik. Om forfatteren Poul Erik Larsson bor i Nordsjælland, hvor det meste af handlingen i hans romaner udspiller sig. Det er her, han henter inspiration i den omkringliggende natur, hvor han færdes dagligt i selskab med familiens hvide schæfer.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2017-03-17FILNAVN: Natten gemmer lyset.pdfISBN: 9788771904123FILSTØRRELSE: 4,83 MBFORFATTER: Poul Erik Larsson
Sprog: Dansk


Natten gemmer lyset.PDFTags:
download Natten gemmer lyset pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Natten gemmer lyset download bogen?
Natten gemmer lyset torrent uden registrering
Hent Natten gemmer lyset gratis ogg
Natten Gemmer LysetKøb Natten gemmer lyset af Poul Erik Larsson som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Et ungt par køber et gammelt hus, som ligger i …
Natten Gemmer LysetEt ungt par køber et gammelt hus, som ligger i udkanten af Lave Skov. Huset blev bygget helt tilbage i 1779, af en mand, som senere blev dømt til døden for


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Natten Gemmer Lyset, Poul Erik – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og BrugtKøb NATTEN GEMMER LYSET. Et ungt par køber et gammelt hus, som ligger i udkanten af Lave Skov. Huset blev bygget helt tilbage i …