koncertagency.dk

Når ære er på spil epub pdf gratis

DOWNLOAD Når ære er på spil PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Når ære er på spil

Når ære er på spil

Susanne Willaume Fabricius

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Udsatte i æresrelaterede konflikter sætter ofte egen sikkerhed og alle relationer over styr, når de beder om hjælp. Derfor skal man som fagperson give den mest kompetente hjælp overhovedet mulig. Når ære er på spil giver metoder og redskaber. Æresrelaterede konflikter kan ramme både mænd og kvinder, og de kan ske inden for alle religioner og etniciteter. Bogen fortæller, hvordan man som fagperson kan hjælpe i sager om social kontrol, vold og udskamning. Bogen bidrager til at nuancere et komplekst felt, som ofte bliver forenklet af politikere og i medierne. Det handler om at sætte sig ind i tanke­sættet bag konflikten uden at ende i fordømmelse og stigmatisering. For hvis man tvinger et vestligt tankesæt ned over en æresrelation, kan man skade mere end gavne, og den udsattes liv kan ende i fare. Når ære er på spil sætter fokus på kulturelle aspekter af æresrelaterede konflikter, de ty­piske tankesæt hos unge, forældre og familier i konflikterne samt definitioner og begreber. Bogen gennemgår også metodiske greb som samtaleteknik, risikovurderinger, anbringelser, supervision, tolkesamarbejde og lovstof. Den er skrevet til studerende og fagpersoner inden for det socialfaglige og pædagogiske om­råde og undervisning, i sundhedssystemet, politibetjente og til alle andre, der beskæftiger sig med æres­relaterede konflikter. Susanne Willaume Fabricius er uddannet ved Den Sociale Højskole og arbejder i Etnisk Ung. Hun har i mere end 20 år arbejdet med og hjulpet personer fanget i æresrelaterede konflikter.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2018-04-30FILNAVN: Når ære er på spil.pdfISBN: 9788771188318FILSTØRRELSE: 5,85 MBFORFATTER: Susanne Willaume Fabricius
Sprog: Dansk


Når ære er på spil.PDFTags:
download Når ære er på spil pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Når ære er på spil download bogen?
Når ære er på spil torrent uden registrering
Hent Når ære er på spil gratis ogg
Ting object | Når ære er på spil : en metodebog om æresrelaterede …Indtast dk5 nummer. Filial …
Når ære er på spil (e-bog) af Susanne – Politiken BooksIndtast dk5 nummer. Filial …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Familiens ære på spil i ‘1864’ – Ekstra BladetSusanne Willaume Fabricius. Når ære er på spil – en metodebog om æresrelaterede konflikter i Danmark. Frydenlund