koncertagency.dk

MOSKEERNES MANGE ANSIGTER PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD MOSKEERNES MANGE ANSIGTER PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it MOSKEERNES MANGE ANSIGTER

MOSKEERNES MANGE ANSIGTER

Massoud Fouroozandeh

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Vi ved alt for lidt om islam – dens teologi, historie og kultur – og det er på tide at råde bod på denne uvidenhed.Bogen ”Moskeernes mange ansigter” fortæller om en side af islam, der presser sig på i vor tid – de mange moskeer, der skyder op overalt, både i Danmark og resten af verden.Islam er ikke kun en religion og moskeer er ikke blot en muslimsk version af de kristne kirker, som de fleste tror. De har helt andre funktioner.Ukendskab til islams og moskeernes historie kan gøre, at vi selv hjælper islam med at få fodfæste i de dele af verden, der endnu ikke er blevet islamiske.Allerførst, vi skal skelne mellem muslimer og islam, og derefter er vi nødt til at erkende, at islams erklærede mål om at vinde hele verden for Allah, bør tages helt bogstaveligt.Islamiske stater betaler enorme summer for at bygge store, iøjnefaldende moskeer i lande med muslimske minoriteter, og de gør det ikke for vores skyld, men fordi de på den måde får indflydelse på den form for islam, der læres i moskeerne.Bogen ser på moskeernes funktion fra Muhammeds tid til i dag – og hvilke problemer disse funktioner udgør for vores vestlige samfund. Sidst, men ikke mindst, rummer bogen en række forslag og ideer til politikere og diverse myndigheder om tiltag, der er nødvendige i forholdet til vores muslimske medborgere.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2015-06-08FILNAVN: MOSKEERNES MANGE ANSIGTER.pdfISBN: 9788799495634FILSTØRRELSE: 5,67 MBFORFATTER: Massoud Fouroozandeh
Sprog: Dansk


MOSKEERNES MANGE ANSIGTER.PDFTags:
download MOSKEERNES MANGE ANSIGTER pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg MOSKEERNES MANGE ANSIGTER download bogen?
MOSKEERNES MANGE ANSIGTER torrent uden registrering
Hent MOSKEERNES MANGE ANSIGTER gratis ogg
Moskeernes mange ansigter | fyensstift.dkMange er med rette forargede over, at en imam i en moske i Danmark anser pisk og stening som legitime straffe for kvinders “utroskab” og i øvrigt ønsker …
Få Moskeernes mange ansigter af Massoud Fouroozandeh som Hæftet bog …”Moskeernes Mange Ansigter” [1. udgave, 1. oplag] af Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard – Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Religion.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Moskeernes mange ansigter af Massoud Fouroozandeh som Hæftet bog …Bog anmeldelse: (Dansk version) – (English version below). MOSKEERNES MANGE ANSIGTER Af Massoud Fouroozandeh og Marianne Sørensen. Bogen udkom her i sommers 2015 …