koncertagency.dk

Kreativ med IKEA PDF dansk gratis

DOWNLOAD Kreativ med IKEA PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Kreativ med IKEA

Kreativ med IKEA

Isabelle Bruno

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol. Der er noget til alle hjemmets rum, hvad enten det er soveværelset, køkkenet, stuen, kontoret eller børneværelset. Projekterne er opdelt i fire kategorier – let, middel, avanceret og ekspert – efter hvor komplicerede de er, og hvor lang tid det tager at gøre dem færdig.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-10-12FILNAVN: Kreativ med IKEA.pdfISBN: 9788702248821FILSTØRRELSE: 5,91 MBFORFATTER: Isabelle Bruno
Sprog: Dansk


Kreativ med IKEA.PDFTags:
download Kreativ med IKEA pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Kreativ med IKEA download bogen?
Kreativ med IKEA torrent uden registrering
Hent Kreativ med IKEA gratis ogg
Gyldendal presseservice – Kreativ med IKEADu kan nemt pifte dine IKEA … et nyt greb eller en kreativ idé er … På det sociale medie Pinterest kan du finde hundredevis af kreative løsninger med IKEAs …
25 IKEA-hacks du skal prøve derhjemme | Mad & BoligForside; Inspiration. Nyt på hylderne. DVD og Blu-ray film; Inspiration til nye apps; Podcast – rejser i tid og rum. Afsnit 1: Begyndelsen med Batman; Afsnit 2 …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kreativ med ikea af Isabelle Bruno,Christine Baillet | Bog & idéHar du endnu ikke en profil? Hvorfor ikke gøre det og få alle fordelene. Opret en ønskeliste med alle dine favoritbøger- Se alle dine ordrer- Følg ordrestatus