koncertagency.dk

Kollegacoaching epub pdf gratis

DOWNLOAD Kollegacoaching PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Kollegacoaching

Kollegacoaching

Elisabeth Arnbak

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Kollegacoaching er til læsevejledere, der gerne vil samarbejde med faglærere om faglig læsning. Som læsevejleder har du en særlig opgave i at formidle viden om faglig læsning til dine kollegaer. Det gælder både viden om, hvad faglig læsning overhovedet er, og viden om, hvordan undervisning i faglig læsning bedst praktiseres. Det kan være en stor udfordring for en faglærer at medtænke faglig læsning i sin undervisning. At ændre undervisningspraksis er ikke nogen let sag, og processen kan være følsom – både for faglærer og læsevejleder. Kollegacoaching gør udfordringen lettere at håndtere – og det virker! Med Kollegacoaching får du en indføring i væsentlige problemfelter: • Metoden – hvad er kollegacoaching? • Læsestrategier – hvilke faglige læsevaner skal eleverne opbygge? • Modellering – hvilken undervisningspraksis skal faglæreren coaches i? • Coaching i praksis – modellering, gensidig observation, samtaleteknik Til Kollegacoaching findes forskellige arbejdsark til læsevejleder og faglærer. Desuden oversigter over syv læsestrategier til faglig læsning. Klik på download i bjælken over denne beskrivelse, eller find filerne på filer.gyldendal.dk


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2015-11-06FILNAVN: Kollegacoaching.pdfISBN: 9788702176803FILSTØRRELSE: 3,46 MBFORFATTER: Elisabeth Arnbak
Sprog: Dansk


Kollegacoaching.PDFTags:
download Kollegacoaching pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Kollegacoaching download bogen?
Kollegacoaching torrent uden registrering
Hent Kollegacoaching gratis ogg
Kollegacoaching – Elisabeth Arnbak (Hæftet) [1. udgave, 2. oplag …Et forløb i kollegacoaching kan klæder jeres teamledere på – Molsøe hjælper små som store lederteams med at skabe en kollegial støtte mellem lederne.
Kollegacoaching Af Elisabeth Arnbak → Køb bogen billigt herBeskrivelse . Kollegacoaching er til læsevejledere, der gerne vil samarbejde med faglærere om faglig læsning. Som læsevejleder har du en særlig opgave i …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kollegasparring – der virker – Seminarer.dkOpnå et styrket samspil i dine jobmæssige relationer og en større arbejdsglæde. På dette kursus, som allerede flere end 100 har deltaget p …