koncertagency.dk

Jacob de Zoets tusind efterår PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Jacob de Zoets tusind efterår PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Jacob de Zoets tusind efterår

Jacob de Zoets tusind efterår

David Mitchell

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Året er 1799. Den unge hollandske embedsmand Jacob de Zoet ankommer til Dejima i Nagasaki Havn. Det er det japanske kejserriges eneste havn og vindue til omverdenen, og her flokkes snedige handlende, svigagtige tolke og kostelige konkubiner. Den naive Jacob de Zoet har fem år til at tjene en formue, som er stor nok til, at han kan vinde sin velhavende forlovedes hånd hjemme i Holland. Men hans oprindelige plan går i vasken, da han tilfældigt møder Orito Aibagawa, den lokale jordemoder, som han forelsker sig hovedkulds i. Deres forhold kompliceres yderligere af en lang række strikse regler og love, og da Orito bliver solgt til et hemmeligt broderskab for at dække sin afdøde fars gæld, må Jacob trække på alle sine ressourcer for at redde hende. ”Sammenligninger med Tolstoj er uundgåelige og helt på sin plads”Kirkus Reviews


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2014-08-15FILNAVN: Jacob de Zoets tusind efterår.pdfISBN: 9788771370911FILSTØRRELSE: 1,75 MBFORFATTER: David Mitchell
Sprog: Dansk


Jacob de Zoets tusind efterår.PDF



Tags:
download Jacob de Zoets tusind efterår pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Jacob de Zoets tusind efterår download bogen?
Jacob de Zoets tusind efterår torrent uden registrering
Hent Jacob de Zoets tusind efterår gratis ogg
Værk | Jacob de Zoets tusind efterår | Aarhus BibliotekerneKøb ‘Jacob de Zoets tusind efterår’ nu. Året er 1799. Den unge hollandske embedsmand Jacob de Zoet ankommer til Dejima i Nagasaki Havn. Det er det …
Jacob de Zoets tusind efterår – Indbundet Af David Mitchell – Coop.dkMitchell brød igennem med Skyatlas og imponerer på ny med Jacob de Zoets tusind efterår. Denne gang med en fremragende, kulørt og medrivende historisk fortælling …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bøgernes Univers: Jacob de Zoets tusind efterår, af David MitchellJacob de Zoets tusind efterår Året er 1799. Den unge hollandske embedsmand Jacob de Zoet ankommer til Dejima i Nagasaki Havn.