koncertagency.dk

Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer

Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer

Thomas Mackrill

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

– Hvad skal jeg gøre, når min mor ringer og er fuld? – Hvorfor bliver jeg ved med at tage mennesker med forskellige former for misbrug ind i mit liv? – Hvorfor fylder min far så meget – når han har været så fraværende i mit liv? Dette er bare nogle af de spørgsmål, der trænger sig på hos voksne børn af alkoholikere. For problemerne stopper ikke, når børnene flytter hjemmefra og skal til at opbygge deres eget liv. Tværtimod flytter de ofte med. Barnet i en familie med alkoholproblemer bruger alt sin energi på at få familien til at fungere og må ofte tilsidesætte egne behov og udvikling af sin egen personlighed. For barnet er det vigtigste, at den voksne kommer ud af sit misbrug og får det godt igen, men de har også selv brug for hjælp til at komme videre og forebygge problemer nu og senere i livet. I denne håndbog findes inspiration og vejledning til, hvordan unge og voksne kan blive bedre til at forstå og tackle de problemer, som en opvækst i en familie med alkoholproblemer kan føre med sig.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2011-10-12FILNAVN: Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer.pdfISBN: 9788777067648FILSTØRRELSE: 9,82 MBFORFATTER: Thomas Mackrill
Sprog: Dansk


Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer.PDFTags:
download Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer download bogen?
Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer torrent uden registrering
Hent Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer gratis ogg
Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer – UC …Håndbog Til Unge Og Voksne Fra Familier Med Alkoholproblemer bog: – Hvad skal jeg gøre, når min mor ringer og er fuld? – Hvorfor bliver jeg ved med at…
SundhedsstyrelsenHåndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer. / Mackrill, Thomas Edward. Dansk Psykologisk Forlag, 2011. Research output: Book/Report/clinical …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer af Thomas …… der engang skrev i TUBAs brevkasse og har skrevet “Håndbog til unge og voksne fra familier med … fra familier med alkoholproblemer have …