koncertagency.dk

Fokus 3 [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Fokus 3 PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Fokus 3

Fokus 3

Fanny Slotorub

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Fokus 3 er et grundbogsmateriale til kursister på Danskuddannelse 2, modul 3. Bogen er en del af Fokus-serien, som indtil videre består af Fokus 1 til Danskuddannelse 2, modul 1, samt denne Fokus 3 til modul 3. Formålet med Fokus 3 er, at kursisterne opbygger en så bred kommunikativ kompetence som muligt, samtidig med at de opnår en større indsigt i danske kultur- og samfundsforhold. Fokus 3 er inddelt i 4 kapitler med emnerne: Fritid Bolig Danmark rundt Store fester Fokus 3 : vægter alle fire færdigheder lige (tale-, lytte-, læse- og skrivefærdighederne) og har sideløbende fokus på grammatik og udtale som en altid integreret del af de emner, der arbejdes med. styrker automatiseringen af sproget samtidig med, at kursisterne får rig mulighed for selv at komme på banen og eksperimentere med sproget. skaber en ramme for meningsfuld kommunikation og erfaringsudvekslinger – med bl.a. interviews, holdundersøgelser, informationskløft og tværkulturelle sammenligninger. veksler mellem en lang række forskellige, sjove og udfordrende opgavetyper, blandt andet strukturer fra Cooperative Learning, der tilgodeser kursisternes forskellige læringsstrategier og varierer samarbejdsformerne på holdet. samler op på og tematiserer forskellige grammatiske aspekter i det sprogfokus, som findes sidst i alle kapitler. har repetitionssider efter hvert kapitel med blandt andet CL-strukturer, underholdende spil og test.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2016-09-07FILNAVN: Fokus 3.pdfISBN: 9788750049302FILSTØRRELSE: 10,99 MBFORFATTER: Fanny Slotorub
Sprog: Dansk


Fokus 3.PDFTags:
download Fokus 3 pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Fokus 3 download bogen?
Fokus 3 torrent uden registrering
Hent Fokus 3 gratis ogg
Fokus: Valg 2019 | side 1 af 5 | IngeniørenAlle forfattere har naturligvis på en eller anden måde deres egen historie som afsæt for skriverierne. Karen Blixens biografi og personlighed er ofte blevet …
Fokus 3 | 9788750049302 | Alfabeta ForlagPuls 3 – den gamle udgave. Lyd til letlæsningsromaner. Puls 1. Fokus 3. 5 nye emner. 5 første emner. 5 emner. Fonologik. DUET alfabethæfte. Den lille. Kunsten at …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

alfabetadigital.dkPuls 3 – den gamle udgave. Lyd til letlæsningsromaner. Puls 1. Fokus 3. 5 nye emner. 5 første emner. 5 emner. Fonologik. DUET alfabethæfte. Den lille. Kunsten at …