koncertagency.dk

Kaptajn Dinesen [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Kaptajn Dinesen PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Kaptajn Dinesen

Kaptajn Dinesen

Tom Buk-Swienty

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Genudgivelse i hardback. KAPTAJN DINESEN – ILD OG BLOD er en stor biografisk fortælling i to bind om den aristokratiske eventyrer, kriger, jæger, politiker og forfatter Wilhelm Dinesen (1845-95). Dinesen var i sin samtid kendt som ”Kaptajn Dinesen”. I dag er han måske bedst kendt som Karen Blixens far. Men kaptajnen fortjener i den grad sin egen plads i historien. Det var ikke fra fremmede, at hans verdensberømte datter fik sin eventyrlyst og fortælleglæde. Kaptajn Dinesens eget liv havde, som det fremgår af Tom Buk-Swientys nye værk, selv karakter af én lang, fantastisk fortælling.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2016-11-10FILNAVN: Kaptajn Dinesen.pdfISBN: 9788702219197FILSTØRRELSE: 5,25 MBFORFATTER: Tom Buk-Swienty
Sprog: Dansk


Kaptajn Dinesen.PDFTags:
download Kaptajn Dinesen pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Kaptajn Dinesen download bogen?
Kaptajn Dinesen torrent uden registrering
Hent Kaptajn Dinesen gratis ogg
Få Kaptajn Dinesen. af Tom Buk-Swienty som Indbundet bog på dansk …TOM BUK-SWIENTY. Det skrev pressen om første bind ILD OG BLOD. KAPTAJN DINESEN – TIL DØDEN OS SKILLER biografi om Karen Blixens eventyrlige far, Wilhelm Dinesen …
Kaptajn Dinesen (e-bog) af Tom Buk-Sw – Politiken BooksAnden del af beretningen om Wilhelm Dinesen liv leverer spændende handling (altså virkelighed, ikke et plot!) og en solid historisk baggrund.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kaptajn Dinesen 2 af Tom Buk-Swienty som bog – Bogreolen.dkWilhelm ‘Kaptajn’ Dinesen sad i Hørsholm Sogneråd i 10 år. Historier fra hans tid som medlem – ‘den piberygende lærer’ og ‘de forsvundne trægeværer’.