koncertagency.dk

Hjemve PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Hjemve PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Hjemve

Hjemve

Louise Kringelbach

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

En efterårsaften i 1962 sætter en ung mand sig i en kajak på Østersøen ud fra DDR. I nutiden anstrenger Anne sig for at leve et muntert liv i München, ud fra devisen om ikke at gå glip af noget og trygt glemme det, som er sket. I Danmark har Thomas overlevet en kræftsygdom, som han ikke kan give slip på. Livet sker, og Anne bliver nødt til at vende tilbage til Danmark, hvorimod Thomas forsvinder. Fortiden og manden i kajakken trænger sig på. HJEM handler om at længes efter at komme hjem. Men hvor og hvad er hjem? Romanen handler også om at være et produkt af de historier, vi fortæller os selv og hinanden. Kan eller skal vi undslippe vores historier? Og er lykken at finde hjem? Louise Kringelbach, født 1974, debuterede i 2008 med den anmelderroste roman SORGFORSTØVEREN. Den efterfulgtes i 2013 af JORDFALD, som forfatteren samme år præsenterede for en række udenlandske forlæggere ved et arrangement på initiativ af Dansk Litteraturinformationscenter.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-09-14FILNAVN: Hjemve.pdfISBN: 9788740616774FILSTØRRELSE: 10,38 MBFORFATTER: Louise Kringelbach
Sprog: Dansk


Hjemve.PDFTags:
download Hjemve pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Hjemve download bogen?
Hjemve torrent uden registrering
Hent Hjemve gratis ogg
Hjemve – hvordan tackler du det? | Det Danske SpejderkorpsKære pige på 14. Jeg kan godt forstå, at du synes, det er rigtig ubehageligt med den hjemve, og at tanken om, hvordan det skal gå på hytteturen plager dig.
HjemveTitle: Microsoft Word – Hjemve_sikke en voldsom trængsel og alarm.doc Author: Mette Weber Created Date: 10/23/2010 9:18:56 AM


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lola Jensen: – Mødre kan snakke deres børns nervøsitet frem – TV 2Adam Oehlenschläger: Hjemve (1805) Underlige aftenlufte! Hvorhen vinke I min hu? milde, lune blomsterdufte! Sig, hvor hen I bølger nu? Går I over hviden strand