koncertagency.dk

Grøn Ild PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Grøn Ild PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Grøn Ild

Grøn Ild

Betina Larsen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

”Du ved slet ingenting?” ”Nej … du er nødt til at hjælpe mig,” tryglede jeg. Med et ryk tog han fat i min arm og begyndte at slæbe mig med ned ad den grusvej, vi var kommet fra. Hans fingre strammede hårdt og gjorde ondt. Der var ingen tvivl. Han ville bare af med mig. I en fart. Jeg prøvede at kæmpe imod, men det var håbløst. Jeg kun-ne se, hvordan hans muskler spændte under den lyse-brune hud. På den ene side var jeg mere skræmt, end jeg havde været nogen sinde før, men på den anden side kunne en del af min hjerne ikke lade være med at tænke på, at han rørte mig igen. Da vi nåede min bil, åbnede han døren uden at slip-pe mig og nærmest smed mig ind i bilen. Jeg satte mig op med det samme og så op på ham. Han bukkede sig ned over mig, til kun nogle få centimeter skilte vores ansigter. ”Tag tilbage til, hvor du kom fra, og bliv væk. Du er ikke ønsket her! Hvis du virkelig ingenting ved, er det måske nok til at redde din røv!” snerrede han og smæk-kede bildøren i. Jeg stirrede chokeret op på ham. Med hånden gav han tegn til, at jeg skulle dreje nøglen rundt. Jeg ledte febrilsk efter den og skyndte mig at sætte den i tæn-dingen. Motoren vågnede med et brøl, og jeg skyndte mig at vende bilen og køre ned mod hovedvejen igen. Jeg holdt øje med ham i bakspejlet, til han var ude af syne. Mit hjerte hamrede hårdt i mit bryst. Nu var der én mere, der frygtede Hundene.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2018-02-26FILNAVN: Grøn Ild.pdfISBN: 9788740922271FILSTØRRELSE: 5,56 MBFORFATTER: Betina Larsen
Sprog: Dansk


Grøn Ild.PDFTags:
download Grøn Ild pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Grøn Ild download bogen?
Grøn Ild torrent uden registrering
Hent Grøn Ild gratis ogg
Grøn Ild, Paperback – Sammenlign priser hos PriceRunner”Grøn Ild” [3. udgave] af Betina Larsen – Paperback Bog (Bog med blødt omslag og limet ryg). På dansk. Genre: Science Fiction & Fantasy. Udgivet 21/02-2018. Vejer …
Grøn Ild, Paperback – Sammenlign priser hos PriceRunnerSøg i alle. Søg i alle; Bøger. Kategorier


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Grøn Ild af Betina Larsen (Bog, Hardback)At kunne lave grøn ild, og at få det til at brænde oven på vand. Det lyder som det rene fantasy. Og det var det også – lige indtil to værter fra DRs nye mini …