koncertagency.dk

Bag om whiplash epub pdf gratis

DOWNLOAD Bag om whiplash PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Bag om whiplash

Bag om whiplash

Charlotte Lillegaard Petersen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Som whiplashpatient skal du tage ansvar for din egen situation og dit eget helbred – ikke ende i en offerrolle. Således lyder hovedbudskabet i bogen her, der først og fremmest er en håndbog for tilskadekomne. I bogen kan den whiplashramte hente hjælp til at øge sin handle­kraft og til at forbedre sin kommunikation med sund­heds­systemet og pårørende – og til at gå nye veje og ikke mindst til at håndtere smerterne. Det kan være svært at vide, hvor man som whiplashramt skal søge hjælp, eller hvilke hensyn man kan kræve af sine omgivelser, ligesom der eksisterer mange mis­for­stå­elser, myter og fordomme om whiplash. Bogen gi­ver konkret baggrundsviden om lidelsen og søger at skille skidt fra kanel.Bogen gennemgår whiplash som lidelse historisk, og den debatterer og undersøger skader, symptomer og behandling. Her er vejledning i, hvordan man forholder sig til behandling, øvelser, stress, hverdagen, smertedæmpende kost og meget mere. Bogen bringer desuden interview med en række danske og udenlandske eksperter, hvis opfattelse af whiplashbehandlingen kan være kontroversiel ift. den gængse opfattelse i det danske sundhedsvæsen. Bogen henvender sig til whiplashramte og deres på­rør­ende, men også sundhedspersonale som læger, fysio­tera­peuter, kiropraktorer og sagsbehandlere kan læse med og få ny viden samt indsigt i den whiplashramtes verden, der ofte præges af daglige smerter. Charlotte Lillegaard Petersen og Bodil Møller Christensen har begge selv skader efter whiplash. De har beskæftiget sig indgående og fagligt med emnet i mange år, bl.a. i form af informationsarbejde og patientrådgivning – og nu har de skrevet den bog, de selv har manglet.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2014-08-30FILNAVN: Bag om whiplash.pdfISBN: 9788771183122FILSTØRRELSE: 2,78 MBFORFATTER: Charlotte Lillegaard Petersen
Sprog: Dansk


Bag om whiplash.PDFTags:
download Bag om whiplash pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Bag om whiplash download bogen?
Bag om whiplash torrent uden registrering
Hent Bag om whiplash gratis ogg
Bag Om Whiplash Af Bodil Møller Christensen → Køb bogen billigt herDette er traumemekanismen bag … Antal indberetninger og artikler om emnet tog for alvor til i 1990´erne. I 1995 udgav Quebec Task Force sin rapport om whiplash, …
Hvad er piskesmæld? (whiplash) – UlykkesPatientForeningenBag om whiplash (bog) af forfatteren Charlotte Lillegaard Petersen & Bodil Møller Christensen | Medicin/sundhed/sygdom | Som whiplashpatient skal du tage ansvar for …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Bag om whiplash af Bodil Møller Christensen som Paperback bog på …Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt om forskning, behandling, hjælpemidler, arrangementer, medlemsfordele – og meget mere. Send Tilmeld