koncertagency.dk

Telefon epub pdf gratis

DOWNLOAD Telefon PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Telefon

Telefon

Ida Jessen

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

‘Telefon’ er en selvstændig fortsættelse af Ida Jessens populære Hvium-serie. Romanens hovedperson er den tidligere præst, Lisa, som har forladt sit præsteembede i Hvium for at flytte til København. I København arbejder Lisa nu for en telefontjeneste, hvor man helt anonymt kan ringe ind for at få vendt livets store og små spørgsmål. En aften får Lisa en stemme i røret, som helt uventet får revet op i en tragedie, der ligger 15 år tilbage. Tragedien fandt sted, da Lisa stadig boede i Hvium og mistede sin syvårige søn, da han blev dræbt af en flugtbilist. Ida Jessen er kendt for sin evne til at beskrive mellemmenneskelige relationer så de er både levende og genkendelige, og ‘Telefon’ er ingen undtagelse. Det menneskelige sind udfordres og udforskes, når Lisa pludselig er tvunget til at forholde sig til den grusomme tragedie, hun ellers havde lagt bag sig.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2018-09-05FILNAVN: Telefon.pdfISBN: 9788702262766FILSTØRRELSE: 9,25 MBFORFATTER: Ida Jessen
Sprog: Dansk


Telefon.PDFTags:
download Telefon pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Telefon download bogen?
Telefon torrent uden registrering
Hent Telefon gratis ogg
telefon — Den Danske OrdbogDirected by Don Siegel. With Charles Bronson, Lee Remick, Donald Pleasence, Tyne Daly. A Russian officer is sent to the U.S. to try and stop sleeper agents who will …
Telefon (film) – WikipediaKontaktinformation for Telefon Mobil, telefonnummer, adresse og kontaktinformation.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få de nyeste mobiler – 3.dkSøgning på “telefon” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.