koncertagency.dk

Ind i sproget – stx epub pdf gratis

DOWNLOAD Ind i sproget – stx PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Ind i sproget - stx

Ind i sproget – stx

Birgitte Bjerre

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Ind i sproget – stx skaber forståelse for sproglige sammenhænge og gør det sjovt og interessant for eleverne at arbejde med sprog. Elever der begynder i gymnasiet, har en vis sproglig viden og kunnen med sig. Hensigten med Ind i sproget – stx er at aktivere og bygge oven på denne viden. Eleverne opnår den sproglige forståelse både gennem teori og et stort udvalg af øvelser og teksteksempler. Udgivelsen er desuden tænkt som en oversigt, som eleverne kan vende tilbage til efterhånden, som de i forskellige fag møder krav om grammatisk-, semantisk- og pragmatisk analyse. Afsnittet om sproghistorie egner sig også til at indgå i historisk læsning i danskfaget, ligesom afsnittene om skriftsprog og talesprog samt verbal og nonverbal kommunikation kan være nyttige i arbejdet med retorik. I forhold til testene i AP er der udarbejdet materiale som interaktive tests i screening.systime.dk, hvor lærerne kan se resultaterne for den enkelte elev og for hele klassen. 2. udgave kan bruges sammen med 1. udgave, da det drejer sig om tilføjelser til udgivelsen. Bl.a. med:En introduktion til lærerneNye opgaver blandt andet opgaven om anmeldelserStjernemarkering af de afsnit, man ikke nødvendigvis behøver at gennemgå som en del af AP-forløbet men kan tage senere i de enkelte fagi iBogen er de vejledende løsninger flyttet fra Pluslærer-området til efter de enkelte opgaver.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2018-07-17FILNAVN: Ind i sproget – stx.pdfISBN: 9788761693808FILSTØRRELSE: 4,71 MBFORFATTER: Birgitte Bjerre
Sprog: Dansk


Ind i sproget – stx.PDFTags:
download Ind i sproget – stx pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Ind i sproget – stx download bogen?
Ind i sproget – stx torrent uden registrering
Hent Ind i sproget – stx gratis ogg
Ind i danskNy udgave til skolestart 2018 Ind i Sproget STX er blevet revideret og … Ind i sproget – STX er blevet revideret i forbindelse med reformen og kommer derfor i en …
2. Læringsstrategier | Ind i sproget (iBog)I har i mange år arbejdet med at lære sprog – både jeres modersmål og fremmedsprog. Måske ved nogle af jer helt præcist hvordan I bedst arbejder når I skal …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ind i sprogetKom Ind I Sproget bog: Flersprogede elever i fagundervisningen.Kom ind i sproget kvalificerer folkeskolens faglærere til at møde flersprogede elever m…